Uz ostvarenu kupnju u vrijednosti iznad 200 kuna u bilo kojoj trgovini u Centru Cvjetni od 07. do 17. studenog dobivate priliku osvojiti vrhunsko dvodnevno opuštanje za dvoje u novouređenim Termama Tuhelj!

Terme Tuhelj i Centar Cvjetni nagrađuju Vas vikend paketom za dvije osobe. Uživajte u novouređenim sobama na bazi 2 polupansiona, neograničenom kupanju na Vodenom planetu…tik do Zemlje, neograničenom korištenju fitness centra, ogrtaču u sobi, bogatom animacijskom programu za djecu i odrasle…

Uz sve to proslavite s nama GALA nagradu za najbolji welness hotel te Vam dodatno darujemo DETOX program u najvećem Svijetu sauna.

U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi posjetitelji Centra Cvjetni koji u razdoblju od 7. do 17. studenog u bilo kojoj trgovini Centra obave kupnju u minimalnoj vrijednosti od 200 kuna. Za svaku obavljenu kupnju iznad 200 kuna na blagajni ćete dobiti kupon za sudjelovanje u nagradnoj igri. Na kupon je potrebno upisati ime i prezime, adresu i telefon, a nakon toga ispunjeni kupon treba ostaviti na blagajni.

S obzirom da svaki kupac tijekom trajanja nagradne igre može ispuniti neograničen broj kupona veći broj kupnji iznad 200 kuna povećava mogućnost osvajanja nagrade.

Javno izvlačenje nagrada održat će se 17. studenog u Centru Cvjetni u 12 sati. Nagrada će biti javno izvučena između svih pristiglih kupona.

Imena dobitnika biti će objavljena na internetskim stranicama Centra Cvjetni i na našoj Facebook stranici

Pravila nagradne igre možete pročitati OVDJE