U dučkasu će se moći kupiti umjetnički i dizajnerski predmeti zaigranih naziva: fućkalica u šlafruku, party time majice, torbe za furanje, cica na kolica i još mnogo drugih predmeta koji će se postepeno uvoditi. U timu Mornara Fućkalica svi predmeti se izrađuju ručno i svakome pojedinačno se pristupa kao stvaranju malog umjetničkog djela. Cijene proizvoda podijeljene su u tri cjenovna razreda: Super art line, EXtra art line i SuperEXstra art line od čega će za svačiji džep biti ponešto. Asortiman proizvoda Mornara Fućkalica čini lepeza od tzv.poklon proizvoda, suvenira, preko mode i specijalno dizajniranih odjevnih predmeta do umjetničkih slika i skulptura.
Vizualni identitet brenda temelji se na liku koji je sišao s Ostrmanovih slika – mornaru zvanom Fućkalica koji predstavlja homo ludensa, idealnog čovjeka čistih pozitivnih misli koji se, kao svaki mornar, ne boji nepoznatog, velikog je srca, živi osjećaje, voli život i poštuje sve sudionike u njemu.
Tako je i brend pod znakom Fućkalice namijenjen zaigranim ljudima,zaljubljenicima u more, ljudima koji se stalno smiju i ljudima koji veselo fućkajući putuju kroz život .
Osnovne boje brenda su boje hrvatske trobojnice čime se želi naglasiti važnost očuvanja prepoznatljivosti hrvatskog nacionalnog identiteta. Time brend MornariFućkalice stavlja naglasak na hrvatsku proizvodnju, hrvatsku kreativnost te hrvatsku umjetnost i dizajn, čime želi postati jedan od prepoznatljivih svjetskih brendova s ponosnom etiketom Made in Croatia.

Pratite nas na facebook-u
www.sailors-and-whistlers.hr