Kolekcija je kompaktna i prilagođava se pojedincu. Sve se može nositi sa svačim: artikli se mogu spajati u raznim odjevnim kombinacijama, u skladu s osjećajem i voljom pojedinca. Glavno je obilježje ove kolekcije spoj sportskoga i profinjenoga.
Za žene, ključni komadi poput širokih haljina, majica i topova postaju platforma za inventivne kombinacije otisaka i tekstura. Ljetni ogrtači čistih linija i jednostavni kompleti sakoa i suknji daju otkačenu damsku notu. Igra intarzija i printova daje novo značenje glavnim odjevnim predmetima kakvi su majice i pletenina; prugaste veste načinjene su od luksuznog kašmira.
Modni dodaci još su jedan prilog električnoj razigranosti. Marnijevi klasici, elastični pojasevi, predočavaju siluetu u jednom potezu. Dragulji načinjeni od plastike, jantara i štrasa oblikovani su po uzoru na biljni svijet. Što se tiče obuće, tu su ravne avanturističke sandale za muškarce i žene, polusandale s otvorenim prstom i dvrenom debelom potplatom te metalik salonke s drvenim đonom.

Luksuzna kolekcija koju karakterizira ista pozornost spram detalja, bogatstvo i neusporediva razina vještine koja je Marni učinila kultnim imenom među poznavateljima. U ovoj revolucionarnoj suradnji s HM-om, iste vrednote bivaju dostupne, po prvi puta, novoj, široj publici, individualističkim istraživačima stila.

Potražite kolekciju Marni za HM od 8.ožujka u Centru Cvjetni!