Ako ste u zadnje vrijeme razmišljali da sebe ili vama dragu osobu počastite nekim cool mirisom ili kozmetikom, sutra je idealan dan za to!

Douglas parfumerija u četvrtak, 27.listopada obilježava 47. rođendan te će sve goste počastiti s 20% popusta na kompletan asortiman.

Muškarci pozor, sutra je vrijeme da potražite Iris i Douglas natpise i krenete u pohod na  miris kojeg ste davno pikirali da ga poklonite vašoj djevojci ili, ako solirate, da kupite baš onaj parfem za kojeg su vam sve druge cure rekle da ‘djeluje’.

Djevojke, iskoristite sutrašnji dan i prošetajte do Douglas parfumerije, ‘naoružajte’ se najboljim i najintenzivnijim mirisima ili si priuštite neki od brojnih kvalitetnih kozmetičkih proizvoda. Miris može biti snažno oružje, on osvaja i pokorava, stvara i budi sjećanja kao ništa slično. Stoga si nemojte dozvoliti da ‘prespavate’ sutra i propustite osjetiti slavljeničku atmosferu u Douglasu!

Požaliti nećete jer ćete sa sobom odnijeti nešto zbog čega ćete se dugo vremena u budućnosti osjećati bolje, ljepše, poželjnije.

Vidimo se!