Orsay webshop kcija VIP Flash Sale

Orsay webshop kcija VIP Flash Sale

Orsay webshop akcija

Orsay webshop akcija vrijedi do 05.12.2021.

Orsay webshop akcija VIP Flash Sale donosi super pogodnost: 20 posto dodatnog popusta za članice kluba na proizvode na rasprodaji! Popust se ostvaruje u košarici. Nove članice kluba ostvaruju i 35 kuna dobrodošlice na sljedeću kupnju i besplatnu dostavu od 220 kuna. Orsay webshop akcija vrijedi do 5. prosinca 2021. godine.

U Orsay webshop akciji iskoristite popust na razne proizvode od kojih izdvajamo: haljina uskog, sako kroja, mini dužina, V izrez na preklop, dostupna u dvije boje, haljina s blago uskim gornjim i lepršavim donjim dijelom, kašmirski uzorak, čizme od umjetne kože, zaobljeni vrhovi, crne.

Iz Orsay webshop akcije VIP Flash Sale izdvajamo i sljedeće proizvode: ženski kaput tipa trench strukiranog, blago uskog kroja, moderni ovratnik, dugački rukavi s ukrasnim remenčićem, ženski džemper šireg kroja, dekolte u obliku slova V, nježan uzorak, dostupan u tri boje.

Topli ženski pončo, uzorak s blok bojama, ukrasne rese, haljina lepršavog, asimetričnog kroja: duža jedna strana, midi dužina, elastična guma u struku, ženske hulahopke bez gume u struku, ravne hlače na crtu dostupne u dvije boje još su neki od proizvoda koji su sniženi u Orsay webshop akciji.

Iskoristite Osay webshop akciju VIP Flash Sale i ostvarite 20 posto dodatnog popusta za članice kluba na proizvode na rasprodaji. Pratite i druge webshop akcije odjeće i obuće na našim stranicama i kupujte povoljnije. Orsay webshop akcija vrijedi do 5. prosinca 2021. godine.