Zoo City webshop akcija za vikend

Zoo City webshop akcija za vikend

Zoo City webshop akcija

ZooCity webshop akcija traje do 24.07.2022.

ZooCity webshop akciji ovoga vikenda Vas i Vaše ljubimce očekuju odlične ponude uz popuste od 15 posto na kupovinu iznad 200 kuna. Provjerite ponudu i opskrbite se proizvodima  za vaše kućne ljubimce po super cijenama. Zoo City webshop akcija vrijedi do od petka 22. srpnja do nedjelje 24. srpnja  2022. godine te vrijedi za kupovinu u poslovnicama i u webshopu, a dostava je besplatna za sve narudžbe iznad 299 kn!

Ovoga vikend požurite u najbliži ZOOCITY ili provjerite ponudu na ZooCity webshopu jer je u tijeku super akcija 15 posto popusta na kupovinu iznad 200,00kn u svim poslovnicama i online. Popust se ne odnosi na već snižene artikle i živi program.  Provjerite široku ponudu suhe i mokre hrane (Acana, Royal Canin Breed, Royal Canin Size, Orijen, Happy Dog, Happy Cat, Premiere, Taste of the Wild), veterinarskih dijeta, ljetnih proizvoda za rashlađivanje, ukusnih poslastica te brojnih drugih fenomenalnih proizvoda za tvog četveronožnog prijatelja. Razveselite svog ljubimca i počastite ga ukusnim i zdravim obrokom. Tijekom ZooCity webshopu za sve online narudžbe u iznosu od 200 kn i više, u košarici se obračunava popust od 15 posto, a dostava je besplatna za sve narudžbe iznad 299 kn.

Provjerite ponudu i uštedite 15 posto pri kupnji asortimana za kućne ljubimce na Zoo City webshop akciji, uz besplatnu dostavu za narudžbe iznad 299,00 kn.  Ne propustite ni druge webshop akcije proizvoda za kućne ljubimce na našim stranicama i kupujte povoljnije. Zoo City webshop akcija vrijedi od petka 22. srpnja do nedjelje 24. srpnja  2022. godine te vrijedi za kupovinu u poslovnicama i u webshopu,