Orsay webshop akcija 20% popusta do 24.05.

Orsay webshop akcija 20% popusta do 24.05.

Orsay webshop akcija

Orsay webshop akcija vrijedi do 24.05.2022.

U Orsay webshop akciji iskoristite 20 posto popusta na odabrane artikle. Popust se ostvaruje uz kod shop te se ne odnosi se na artikle označene sa Special Price, ni na snižene artikle. Nabavite razne proizvode po super cijenama. Orsay webshop akcija vrijedi do 24. svibnja 2022. godine.

Orsay webshop akcija donosi popust na razne proizvode od kojih izdvajamo: ženski sako strogog kroja, okrugli izrez, dugački rukavi, kombinezon opuštenijeg kroja, prugasti uzorak, dugačke široke nogavice, srcoliki izrez sprijeda, top uskog kroja, halter izrez, bez rukava, dostupan u više boja.

Košulja opuštenijeg kroja, moderni uzorak, zaobljeni izrez, dugački rukavi s manžetom na gumb, haljina na preklop, blago uskog kroja, dužina do koljena, V izrez na preklop, pončo opuštenog kroja, ukrasni vez sprijeda i u donjem dijelu još su neki od proizvoda koji su uz kod shop sniženi u Orsay webshop akciji.

U Orsay webshop akciji iskoristite 20 posto popusta i na sljedeće proizvode: remen za struk, ukrasni metalni element sprijeda, kopčanje s dva gumba na pritisak straga, sandale s ravnim potplatom, otvoreni prsti i peta, podesivi remen s kopčicom, hlače uskog kroja, široke, skraćene nogavice na crtu.

Iskoristite Orsay webshop akciju i nabavite razne proizvode po 20 posto nižim cijenama. Popust se ostvaruje uz kod shop. Ne propustite i druge webshop akcije odjeće na našim stranicama i kupujte povoljnije. Orsay webshop akcija vrijedi do 24. svibnja 2022. godine.