Mana webshop akcija Kupaći kostimi do 31.07.

Mana webshop akcija Kupaći kostimi do 31.07.

Mana webshop akcija

Mana webshop akcija vrijedi do 31.07.

Ne propustite akciju u Mana web shopu! Ovaj put Mana je za Vas pripremila ponudu od 20 posto popusta na kupaće kostime i hlače za kupanje. Ne propustite super priliku i sve do kraja srpnja odaberite kupaće kostime za cijelu obitelj po cijenama nižim do 20 posto. Uživajte na plaži u novim dezenima i krojevima kupaćih kostima MANA! Akcija traje od 15. do 31. srpnja 2022. godine i vrijedi samo za kupnju putem Interneta u Mana webshopu.

Iz ponude kupaćih kostima na akciji iz Mana webshopa izdvajamo: Ženski donji dio kupaćeg kostima -gaćice klasičnog kroja. Udoban materijal koji se brzo suši. Kupaći kostim spada u kolekciju mix and match, gdje možete birati različite donje i gornje dijelove te ih međusobno kombinirati, sada dostupan za samo kn 47,92 kn umjesto 59,90 kn, kupaće hlače za dječake u modernom uzorku s vezicom u struku za reguliranje širine, materijal koji se brzo suši, za 51,92 kn umjesto 64,90 kn.

Ženski dvodijelni kupaći kostim u crno-bijelom uzorku; gaćice klasičnog kroja, gornji dio je podstavljen i sa širim naramenicama za kn 99,92 umjesto 124,90 kn, ženski kupaći kostim gornji dio ženskog kupaćeg kostima sa podstavljenim košaricama i kopčanjem na leđima, s gaćicama visokog struka, za 103,92 kn umjesto 129,90 kn još su neke od ponuda s nove Mana webshop akcije.

Provjerite kompletnu ponudu i uštedite pri kupnji kupaćih kostima i hlača za kupanje za cijelu obitelj na novoj Mana webshop akciji. Pratite Mana ponude s nama i dalje, a za još više dobrih prilika za online kupnju provjerite i druge objave u našoj rubrici webshop akcija. Nova Mana webshop akcija Ljetno sniženje vrijedi od 15. srpnja do 31. srpnja 2022.godine samo za kupnju putem Interneta u Mana webshopu