Orsay webshop akcija Shopping days do 06.06.

Orsay webshop akcija Shopping days do 06.06.

Orsay webshop akcija

Orsay webshop akcija vrijedi do 06.06.2022.

U Orsay webshop akciji Shopping days iskoristite 40 posto popusta na razne proizvode. Popust se ostvaruje uz kod shop te vrijedi za Special Price artikle, ne vrijedi za snižene artikle i ne može se kombinirati s drugim promocijama. Orsay webshop akcija vrijedi do 6. lipnja 2022. godine.

Orsay webshop akcija donosi 40 posto popusta na razne proizvode od kojih izdvajamo: hlače chino uskog kroja, nogavice do gležnja, zavrnute na vrhu dostupne u više boja, suknja uskog, pencil kroja, midi dužina, kopčanje sprijeda sa skrivenim zatvaračem i metalnim gumbom, roza boja.

Bluza ravnog kroja, elegantni uzorak, lađa izrez, 3/4 rukavi s ukrasnom elastičnom gumom i naborima na vrhu, bermuda hlače od tvida, kratke nogavice, zavrnute na vrhu, normalna visina struka, dostupne u više boja još su neki od proizvoda koji su uz kod shop sniženi u Orsay webshop akciji.

U Orsay webshop akciji iskoristite popust i na sljedeće proizvode: majica uskog kroja, V izrez sprijeda i straga, ukrasni volani kod izreza, majica uskog kroja, tropski uzorak, okrugli izrez, traper jakna uskog kroja, klasični ovratnik, dugački rukavi s rasporkom i manžetom na gumb na vrhu.

Iskoristite Orsay webshop akciju Shopping days i nabavite razne proizvode po 40 posto nižim cijenama. Popust se ostvaruje uz kod shop. Ne propustite i druge webshop akcije odjeće na našim stranicama i kupujte povoljnije. Orsay webshop akcija vrijedi do 6. lipnja 2022. godine.