Orsay webshop akcija Valentinovska kupnja

Orsay webshop akcija Valentinovska kupnja

Orsay webshop akcija

Orsay webshop akcija vrijedi do 06.02.2022.

U Orsay webshop akciji iskoristite super pogodnosti: 20 posto popusta za sve i 40 posto popusta za članice kluba! Ne odnosi se na snižene, Special Price artikle i kupnju poklon kartica. Pripremite se za Valentinovo i nabavite razne proizvode po super cijenama. Orsay webshop akcija vrijedi do 6. veljače 2022. godine.

Orsay webshop akcija donosi 20 posto za sve i 40 posto popusta za članice kluba. Iz ponude izdvajamo: ženske hlače ravnog, blago uskog kroja, nogavice na crtu, dužine do gležnja, visoki struk, dva džepa, dostupne u više boja, haljina košulja kroja s lepršavim donjim dijelom, mini dužina, klasični ovratnik.

Hlače cigarette uskog kroja, nogavice do gležnja, normalna visina struka, rupe za remen, plave, kaput opuštenog kroja, karo uzorak, klasični ovratnik, dugački rukavi, kopčanje s gumbima sprijeda, dva džepa na preklop sprijeda još su neki od proizvoda iz asortimana a u Orsay webshop akciji iskoristite do 40 posto popusta.

U Orsay webshop akciji iskoristite popust i na sljedeće proizvode: kaput uskog kroja, kapuljača s vezicama, dugački rukavi, kopčanje sa zatvaračem sprijeda, haljina uskog kroja, V izrez na preklop, dugački rukavi, pulover strukiranog kroja, okrugli izrez, dugački rukavi sa steznikom na vrhu.

Provjerite ponudu i nabavite razne proizvode snižene 20 posto a za članice kluba 40 posto u Orsay webshop akciji. Ne propustite i druge webshop akcije odjeće i obuće na našim stranicama i kupujte povoljnije. Orsay webshop akcija vrijedi od 4. do 6. veljače 2022. godine.