Orsay webshop akcija Popust od 75 kn

Orsay webshop akcija Popust od 75 kn

Orsay webshop akcija

Orsay webshop akcija vrijedi do 16.01.2022.

U Orsay webshop akciji ovog vikenda iskoristite super pogodnost: 75 kuna popusta prilikom kupovine u iznosu većem od 300 kuna! Popust se ostvaruje uz kod new te se odnosi i na kupnju sniženih artikala te onih označenih kao Special Price. Orsay webshop akcija vrijedi 15. i 16. siječnja 2022. godine.

Orsay webshop akcija donosi popust od 75 kuna za kupovinu u iznosu iznad 300 kuna. Iz asortimana izdvajamo: lagana ženska jakna blago uskog kroja, udobna kapuljača s vezicama za stezanje, visoki, elastični ovratnik, haljina uskog kroja, mini dužina, moderni uzorak s točkicama.

Haljina s uskim gornjim i lepršavim donjim dijelom, srcoliki izrez, istaknuti struk, crna, ženske traper hlače opuštenog kroja, dugačke nogavice, zavrnute na vrhu, normalna visina struka još su neki od proizvoda iz ponude a u Orsay webshop akciji iskoristite 75 kuna popusta za kupovinu od minimalno 300 kuna.

U Orsay webshop akciji ovaj vikend iskoristite popust prilikom kupovine sljedećih proizvoda: haljina s uskim gornjim i lepršavim donjim dijelom, midi dužina, glatki gornji dio s naborima u struku, ženska jakna parka opuštenog kroja, odvojiva kapuljača s vezicama za stezanje i metalnim elementima.

Iskoristite Orsay webshop akciju za vikend i ostvarite 75 kuna popusta za kupovinu u iznosu od minimalno 300 kuna. Ne propustite i druge webshop akcije odjeće na našim stranicama i kupujte povoljnije iz udobnosti svog doma. Orsay webshop akcija vrijedi 15. i 16. siječnja 2022. godine.