Orsay webshop akcija Pletivo

Orsay webshop akcija Pletivo

Orsay webshop akcija

Orsay webshop akcija vrijedi do 18.12.2021.

U Orsay webshop akciji iskoristite 25 posto popusta na svu pletenu odjeću prilikom kupovine u webshopu a za kupovinu putem Orsay aplikacije ostvarite čak 40 posto popusta! Nabavite džempere, pulovere, haljine i druge proizvode po super cijenama. Orsay webshop akcija vrijedi do 18. prosinca 2021. godine.

Orsay webshop akcija donosi popust na svu pletenu odjeću od koje izdvajamo: ženski pulover uskog kroja, zakovice i kristalići sprijeda, okrugli izrez, dostupan u dvije boje, haljina s uskim gornjim i lepršavim donjim dijelom, ukrasne zakovice i kristalići sprijeda, haljina ravnog, opuštenog kroja, uzorak u blok bojama.

Ženski pulover opuštenog kroja, zaobljeni izrez, dugački rukavi sa širokim steznikom na vrhu, dostupan u više boja, haljina opuštenog kroja, velika, opuštena dolčevita, dugački, opušteni rukavi s uskim steznikom na vrhu još su neki od proizvoda koji su u Orsay webshop akciji sniženi 25 posto za kupnju u webshopu i 40 posto za kupnju preko aplikacije.

U Orsay webshop akciji iskoristite popust i na sljedeće proizvode: ženski pulover uskog kroja, blještave šljokice u gornjem dijelu, zaobljeni izrez, ženske hlače blago uskog kroja, dugačke nogavice sa širokim steznikom na vrhu, povišeni struk, dostupne u dvije boje, šišmiš pulover od viskoze.

Provjerite ponudu i u Orsay webshop akciji iskoristite 25 posto popusta na pletivo za kupnju preko webshopa i 40 posto popusta za kupnju preko aplikacije. Ne propustite i druge webshop akcije odjeće na našim stranicama i kupujte povoljnije. Orsay webshop akcija vrijedi do 18. prosinca 2021. godine.