Orsay webshop akcija Party kolekcija

Orsay webshop akcija Party kolekcija

Orsay webshop akcija

Orsay webshop akcija vrijedi do 15.12.2021.

U Orsay webshop akciji iskoristite 30 posto popusta na proizvode iz party kolekcije! Korisnici aplikacije ostvaruju čak 40 posto popusta. Popust se ostvaruje uz kod party. Opremite se za nadolazeće blagdane i nabavite svečane haljine, pulovere, hlače i ostale proizvode po super cijenama. Orsay webshop akcija vrijedi do 15. prosinca 2021.

Orsay webshop akcija donosi 30 posto popusta na raznu odjeću za party od koje izdvajamo: haljina lepršavog kroja u donjem dijelu, uzorak sa sitnim krugovima, blještava haljina od velura, uski kroj, okrugli izrez, sako blago strukiranog kroja, lažno krzno duž ovratnika, odvojivo s gumbima.

Pulover uskog kroja s metalik nitima, mini dolčevita, nježni puf u ramenima, haljina šišmiš kroja u gornjem dijelu, sitni točkasti uzorak, mini dolčevita, strukirana majica s vrpcom, nježni, ispupčeni uzorak na rukavima i kod izreza još su neki od proizvoda koji su sniženi 30 posto u Orsay webshop akciji.

U Orsay webshop akciji iskoristite popust i na sljedeće proizvode: šljokičasta haljina trapez kroja, okrugli izrez s ukrasnim naborima sprijeda, bez rukava, majica uskog kroja, zaobljeni izrez, prorez u obliku suze s gumbom straga, bluza opuštenog kroja, zaobljeni izrez s volančićima.

Provjerite ponudu i iskoristite 30 posto a u aplikaciji 40 posto popusta na proizvode iz party kolekcije u Orsay webshop akciji. Popust se ostvaruje uz kod party. Pratite i druge webshop akcije odjeće na našim stranicama i kupujte povoljnije. Orsay webshop akcija vrijedi do 15. prosinca 2021.