Orsay webshop akcija Do 40% popusta na pletivo i haljine

Orsay webshop akcija Do 40% popusta na pletivo i haljine

Orsay webshop akcija

Orsay webshop akcija vrijedi do 09.02.2022.

Orsay webshop akcija donosi super pogodnost: 30 posto, a za članice kluba 40 posto popusta na svo pletivo i haljine. Popust se ostvaruje upisivanjem koda nice u košaricu te se odnosi samo na artikle iz kategorije “nice 2 have”. Orsay webshop akcija vrijedi 8. i 9. veljače 2022. godine.

U Orsay webshop akciji iskoristite popust na pletivo od kojeg izdvajamo: ženski pulover uskog kroja, zaobljeni izrez, puf 3/4 rukavi s uskim steznikom i tri gumba na vrhu, dostupan u više boja, ženska vesta malo opuštenijeg kroja, V izrez, dugački rukavi sa steznikom na vrhu, ukrasne pletenice.

Elegantna haljina uskog kroja, midi dužina, kratki, blago puf rukavi od prozirne čipke, haljina blago lepršavog kroja, mini dužina, zaobljeni izrez, haljina s uskim gornjim i lepršavim donjim dijelom, midi dužina, elegantni uzorak neke su od haljina koje su snižene u Orsay webshop akciji.

Orsay webshop akcija donosi popusti i na sljedeće proizvode: ženski pulover opuštenog, šišmiš kroja, prugasti uzorak, lađa izrez, dostupan u više boja, haljina košulja kroja s uskim gornjim i blago lepršavim donjim dijelom, midi dužina, klasični ovratnik, ženski pulover uskog kroja, prugasti i rupičasti uzorak.

Iskoristite Orsay webshop akciju i nabavite pletivo i haljine snižene 30 posto a za članice kluba 40 posto. Popust se ostvaruje upisivanjem koda nice Pratite i druge webshop akcije odjeće na našim stranicama i kupujte povoljnije. Orsay webshop akcija vrijedi 8. i 9. veljače 2022. godine.