Orsay webshop akcija Do 30% popusta na pletivo

Orsay webshop akcija Do 30% popusta na pletivo

Orsay webshop akcija

Orsay webshop akcija vrijedi do 23.02.2022.

U Orsay webshop akciji iskoristite 20 posto, a za članice kluba 30 posto popusta na pletivo. Popust se ostvaruje upisivanjem koda special u košaricu te se ne odnosi na snižene i Special Price proizvode. Nabavite razne proizvode po super cijenama. Orsay webshop akcija vrijedi 22. i 23. veljače 2022. godine.

Orsay webshop akcija donosi do 30 posto popusta na pletivo. Iz asortimana izdvajamo: ženski pulover uskog kroja, zaobljeni izrez, rukavi do lakta, dostupan u tri boje, ženski pulover uskog kroja, okrugli izrez, 3/4 rukavi sa steznikom na vrhu, ženski pulover uskog kroja, 3D uzorak, zaobljeni izrez.

Pulover opuštenog kroja, karo uzorak, V izrez sprijeda i straga, dugački rukavi sa steznikom na vrhu, pulover uskog kroja, zaobljeni izrez, dugački rukavi s četiri gumba na vrhu još su neki od proizvoda iz ponude a u Orsay webshop akciji iskoristite 20 posto a za članice 30 posto popusta.

U Orsay webshop akciji iskoristite popust i na sljedeće proizvode: duga ženska vesta, bez kopčanja, prednji dio kraći od stražnjeg, dostupna u više boja, pulover uskog kroja, udobna, zavrnuta dolčevita, pulover opuštenog kroja, okrugli izrez, ukrasni kamenčići sprijeda, dugački rukavi.

Provjerite ponudu i nabavite pletivo sniženo 20 posto, a za članice kluba 30 posto u Orsay webshop akciji. Popust se ostvaruje upisivanjem koda special. Pratite i druge webshop akcije odjeće na našim stranicama i kupujte povoljnije. Orsay webshop akcija vrijedi do 23. veljače 2022. godine.