Orsay webshop akcija Do 30% popusta na jakne i kapute

Orsay webshop akcija Do 30% popusta na jakne i kapute

Orsay webshop akcija

Orsay webshop akcija vrijedi do 05.01.2022.

U Orsay webshop akciji iskoristite 20 posto a za članice kluba čak 30 posto popusta na sve jakne i kapute! Popust se ostvaruje u košarici te se odnosi i na već snižene proizvode. Nabavite proizvode vrhunske kvalitete po super cijenama. Orsay webshop akcija vrijedi od 4. do 5. siječnja 2022. godine.

Orsay webshop akcija donosi popust na jakne i kapute od kojih izdvajamo: dugački, ženski podstavljeni kaput, udobna neodvojiva kapuljača, kopčanje s gumbima sprijeda, dostupan u plavoj i crnoj boji, dugačka ženska jakna tipa puffer, veliki ovratnik, dva džepa, lagano punjenje, od prošivene, reciklirane tkanine.

Dugački ženski kaput uskog kroja, kapuljača i ovratnik s ušivenim umjetnim krznom, V izrez, dugački rukavi s ukrasnim remenčićima na vrhu, prošiveni kaput softshell, kapuljača s vezicama, dostupan u dvije boje još su neki od proizvoda koji su sniženi u Orsay webshop akciji.

U Orsay webshop akciji iskoristite 20 posto a za članice kluba 30 posto popusta i na sljedeće proizvode: kratka puffer jakna, dugački rukavi, sniženi šav ramena, kopčanje s gumbima na pritisak sprijeda, jakna od umjetne kože, okrugli izrez, dugački rukavi, uzdužni šavovi, dostupna u više boja.

Provjerite ponudu i iskoristite 20 posto a za članice kluba 30 posto popusta na sve jakne i kapute i Orsay webshop akciji. Popust se obračunava u košarici. Ne propustite i druge webshop akcije odjeće na našim stranicama i kupujte povoljnije. Orsay webshop akcija vrijedi od 4. do 5. siječnja 2022. godine.