Orsay webshop akcija 10% popusta u aplikaciji do 23.03.

Orsay webshop akcija 10% popusta u aplikaciji do 23.03.

Orsay webshop akcija

Orsay webshop akcija vrijedi 23.03.2022.

Orsay webshop akcija donosi 10 posto popusta na sve proizvode prilikom kupovine putem Orsay aplikacije. Popust se ostvaruje unošenjem koda app. Ne odnosi se na snižene i Special Price artikle. Nabavite žensku odjeću, obuću ili modne dodatke po super cijenama. Orsay webshop akcija vrijedi 22. i 23. ožujka 2022. godine.

U Orsay webshop akciji iskoristite 10 posto popusta za kupnju u aplikaciji. Iz asortimana izdvajamo: haljina lepršavog kroja, mini dužina, ukrasni vez, V izrez, traper haljina blago uskog kroja, klasični ovratnik s ukrasnim zakovicama i perlama, dugački rukavi, kopčanje s gumbima sprijeda.

Jakna uskog kroja, klasični ovratnik, dugački rukavi s manžetom na gumb, kopčanje s gumbima sprijeda, haljina lepršavog kroja, midi dužina, uzorak s cvjetovima dostupna u dvije boje još su neki od proizvoda iz ponude a Orsay webshop akcija donosi popust za kupnju preko aplikacije.

Orsay webshop akcija za kupnju preko aplikacije donosi 10 posto popusta i na sljedeće proizvode: hlače opuštenog kroja, dugačke, opuštene nogavice na crtu tipa wide leg, proširene na vrhu, kopčanje sa skrivenim zatvaračem i vidljivim gumbom, majica uskog, strukiranog kroja, moderni uzorak.

Iskoristite Orsay webshop akciju i nabavite razne proizvode uz 10 posto popusta za kupovinu preko aplikacije. Popust se ostvaruje unošenjem koda app. Ne propustite i druge webshop akcije odjeće na našim stranicama i kupujte povoljnije. Orsay webshop akcija vrijedi 22. i 23. ožujka 2022. godine.