Katalozi.net
Izbornik
katalozi dnevne vikend Traži

Lesnina katalog Kuhinje 2018

Lesnina katalog Kuhinje 2018 vrijedi do isteka zaliha.
Lesnina katalog Kuhinje

Lesnina katalog Kuhinje

Lesnina katalog Kuhinje 2018

Lesnina katalog Kuhinje 2018 vrijedi do isteka zaliha.

Novi Lesnina katalog donosi Vam pregled ponude kuhinja, kuhinjski aparata i raznih dodataka za opremanje kuhinje iz Lesnina prodavaonica. Prelistajte katalog, provjerite ponudu iz Lesnine i uredite svoju kuhinju funkcionalnim i kvalitetnim i stilski nepogrešivim namještajem. Ponude iz kataloga vrijede za 2018. godinu, do isteka zaliha.

Novi Lesnina katalog kuhinja pravi je užitak za oči za sve Vas koji uživate u kuhanju ali i konzumiranju jela. Na čak 67 stranica Lesnina katalog upoznat će Vas sa zaista bogatom ponudom kuhinja nekoliko vrhunskih proizvođača, među kojima će svatko pronaći ponešto za sebe.

U Lesnina katalogu pogledajte izbor kuhinja Dieter Knoll Collection, Novel, Moderano, c’elina, Welnova, Alples i Contessa, dodataka za kuhinju Bosch, Gorenje, Elica i A1uasanita, kuhinjskih aparata Miele, Whirpool, Blanco, Schock i Alveus, staklene obloge Neff, Beo, Reginox i Foster.

Pogledajte cijeli katalog i provjerite sve Lesnina akcije blagdanskih dekoracija. Pratite Lesnina katalogena našim stranicama i provjerite i druge ponude, koje uključuju namještaj za dom i vrt, opremu za kućanstvo, program za djecu i bebe i druge artikle. Za još više izbora posjetite naše rubrika Božić 2017InterijerNamještaj ili Kućanstvo i birajte za sebe samo najbolje i najpovoljnije.

Novi Lesnina katalog vrijedi u Lesnina  Zadar poslovnici u periodu od za 2018. godinu, do isteka zaliha.

Lesnina katalog Festival brendova prosinac
Lesnina katalog vrijedi do 17.12.2018.
Lesnina katalog do 10.12.
Lesnina katalog vrijedi do 10.12.2018.
Lesnina katalog Rijeka do 10.12.
Lesnina katalog vrijedi do 10.12.2018.
Lesnina katalog Silit i WMF posuđe
Lesnina katalog vrijedi do 01.12.2018.