Triumph predstavlja Body Make-Up

Triumph predstavlja Body Make-Up

Vrijeme je za makeover ladice s donjim rubljem s inovativnim svakodnevnim modelima

U uzbudljivom plasiranju kolekcije za proljeće/ ljeto 2012, Triumph je ponosan otkriti novu Body Make-up svakodnevnu kolekciju. Kombinirajući najmodernije materijale i proizvodne tehnologije s prekrasnim čistim izgledom visoko mode, kolekcija obećava da će učvrstiti svakodnevne modele kao omiljene tijekom ljeta i nadalje.

Kad pričamo o stvaranju tog jedinstvenog modela – omiljenog T-shirt grudnjaka, gaćice koje najčešće izvlačimo iz ladice – potrebno je nešto posebno. Radi se o pronalasku nedostižnog balansa između udobnosti i mode, i stvaranja donjeg rublja koje je nevjerojatno zanositi, a i izgleda jednako savršeno. 

Novi Triumph asortiman Body Make-up pruža nevidljiv izgled ispod odjeće I stupanj udobnosti koju nikad prije niste iskusili. Lagan, prozračan i senzualan, jedinstveni Sensitive® materijal grli konture tijela i pristaje kao druga koža. Istovremeno, laserski obrađenu rubovi, vezani šavovi i iznimno ravne naramenice pružaju nježnu potporu I oblikovanje bez dodavanja nepotrebnog obujma. Body Make-up uključuje dva grudnjaka, tri modela gaćica, glatku podsuknju i kombine. Tri neutralne nijanse, od čisto bijele do putene smeđe, laskaju svakoj nijansi boje kože i pružaju gotovo goli izgled ispod ljetnih transparentnih šifona i svile. Istovremeno, limited edition nijansa Cherry Pink neumorno zadire u donje rublje kao trend odjeće.

U skladu s posljednjim modnim trendovima, linija proizvoda Body Make-up učinila je sive dane donjeg rublja stvari prošlosti, s modelima koji izgledaju savršeno nakon puno nošenja i pranje za pranjem.

Novi Triumph asortiman Body Make-up pogledajte OVDJE

 

Triumph International jedan je od najvećih proizvođača donjeg rublja u svijetu. Triumph je prisutan u više od 120 zemalja svijeta sa svojim najvažnijim brandovima Triumph®, sloggi®, Valisère® and HOM®, te zapošljava više od 36,500 ljudi I ostvaruje godišnji promet od CHF 2.2 milijarde (2010).