Tretman kisikom u Ocean Spa Beauty svijetu

Tretman kisikom u Ocean Spa  Beauty svijetu

Nakon intenzivnog ljetnog izlaganja suncu ostale su posljedice na Vašoj koži poput crvenila, pigmentacijskih mrlja, akni i suhe, dehidrirane kože.

Zato je vrlo važno djelovati čim prije kako bi se umanjila šteta nastala od štetnog sunčevog zračenja, koje može ostaviti čak i dugotrajnije posljedice. Ortoimplant Groupa, odnosno njihov Ocean Spa  Beauty svijet u Green Gold Centru, etaža +2, predstavlja Vam revolucionari tretman kisikom.

Kisik – element s najsnažnijom moći iscjelivanja popravit će svaku štetu na Vašim rukama, licu, grudima i dekolteu u najkraćem roku, te Vam podariti novu svježinu kroz seriju inovativnih tretmana kojima ciljano djelujemo na spomenute probleme. Terapije kisikom provode se kroz infuziju, sprejanje i inhalaciju u kombinaciji s limfnom drenažom i vezivno tkivo masažom, a njihova učinkovitost i sigurnost dokazana je kroz 3 kliničke studije bez ikakvih kontraindikacija čak i za trudnice.

RECITE ZBOGOM AKNAMA I UPALNIM PROCESIMA

Nakon krema i ljetnog izlaganja suncu akne, crvenilo i upalne procese najbolje ćete sanirati terapijom kisika u kombinaciji s led light terapijom svjetlošću koja će ukloniti sve iritacije , upale i pospješiti zacjelivanje.

MAGIČNA MOĆ KISIKA U POMLAĐIVANJU GRUDI I DEKOLTEA

Posebnost ove terapije koju provodimo infuzijom kisika je i završna lifting maska na bazi hranjivog kozjeg maslaca, poznatog po svojim iznimnim svojstvima pomlađivanja i hranjenja. Nakon spomenute terapije Vašim grudima i dekolteu, gdje je koža vrlo tanka, u kratkom vremenu vratit će se svježina i napetost, a koža će ponovno biti elastična i meka.

Za više informacija obratitete se na 

01/644 2800 

www.oceanspa.hr

www.ortoimplantgroup.com