Iako smo u novoj godini tek nešto više od 2 tjedna, nevjerojatno je koliko se zanimljivih stvari može dogoditi u tako kratkom vremenu osim uobičajenih životnih trenutaka; posao, kave s prijateljima, večere sa dragim ili šetnje sa psom. Sajam vjenčanja koji se održao u Portanovi 12. i 13. siječnja sigurna sam da će mi ostati u onom dijelu sjećanja u kojem je arhivirana mapa sa pojmom ZABAVNO.

Za sve one koji su ga posjetili znaju da je bio bogat ponudom izlagača koji nude vrhunske usluge za vjenčanja, od torti, vjenčanica, svečanih sala, glazbe, te same organizacije tog trenutka. Sve skupa je bilo još dodatno popunjeno radionicama, prezentacijama, degustacijama i onim najzanimljivijim dijelom, a to su definitivno bile modne revije.

Ovog puta se na VIP reviji održanoj u subotu u 18 sati našla poznata osječka lica među kojima su bili Tanja Grganović, Helena Janson, Vlatka Šimunović, Antoaneta Radočaj, Dorotea Zovko, Igor Delač, Vladimir Ham, ali i vaša Blogerica. Prošetala sam u haljini salona vjenčanica „Isabelle“. Iako mi nije strano iskustvo sa modnih pista, u ovakvoj sam se ulozi našla prvi put! Odlično sam se zabavila, vjerujte mi!

Sajam vjenčanja - VIP revija

Sajam vjenčanja – VIP revija

Kao što sam vam već spomenula sajam je bio puno pogodak, posjećenost ogromna, a štandovi izlagača kreativni i pomno osmišljeni. Poseban dojam na mene su ostavile kreativne slastice i torte. Obožavam slatkiše, pa je ovo bilo za moje oči i nepce i više nego primamljivo!

Kreativne slastice :p

Kreativne slastice

Oduševio me i vizual modnog brenda Lukabu Lkb čiji je izložbeni prostor odisao shabby chic-om.

Izložbeni prostor Lukabu Lkb

Izložbeni prostor Lukabu Lkb

Kako se ne bi orijentirali samo na sajam, jer u Portanovi još uvijek traju sezonska sniženja u svim trgovinama, ja sam ovaj put malo zavirivala i u vaše vrećice. Pa smo se tom zgodom imala prilike družiti i upoznati sa nekima od vas. Hvala vam što ste podijelili sa mnom sadržaj vaših shopping vrećica! Izdvojila sam neke, a kupovali ste zaista zanimljive stvari:

Trgovine su se pretvorile u prave male otoke sa blagom pa nećete pogriješiti ako uđete u Ave Fashion store, CA, Zaru, Bershku, Stradivarius, Adidas, Hervis, Shooster, s.Oliver, New Yorker i ostale, jer ćete pronaći mnogo divnih stvari po sjajnim cijenama, ali i novopristigle kolekcije koje će vas oduševiti.

Moju dragu prijateljicu Melani su oduševile nove kolekcije u New Look-u gdje si je kupila cijeli outfit: tuniku za 229 kn, čizme za 399 kn, torbu za 229 kn i ogrlicu za 69 kn.

Outfit iz New Look-a

Outfit iz New Look-a

Pronašla sam za vas i odlična sniženja u MASS-u, a posebno izdvajam ove predivne motorističke čizme koje su snižene 50%, te ih sada možete kupiti za 399 kn, a uz njih će odlično prostajati i ova torbica sa velikim zakovicama (459 kn).

Mass :)

Mass

Za sve vas koje više volite nešto elegantnije modele – u Pittarellu ćete pronaći cipele već od 99 kn. Posebno sam izdvojila ovaj model jer me oduševio kombinacijom boja i materijala!

Pittarelo

Pittarelo

Nisam zaobišla naravno ni štand sa kozmetikom, u Golden Rose uvijek noviteti. Lip PLUMPER (78 kn), ruž Perfect Shine (30 kn) i lak za nokte ( 20 kn) u odgovarajućoj boji za nadopunu moje dekorativne kolekcije!

Noviteti iz Golden Rose

Noviteti iz Golden Rose

Budući da nisam neki obožavatelj zime, rado u zimske outfite kombiniram proljetne odjevne komade, pa sam se oduševila ponudom istih u Portanovi, a sretna zbog činjenice da zimu više ni high street brendovi više ne vide samo kroz džempere i debele kapute. Ponuda u HM-u, Zari i ostalim trgovinama vrvi novitetima koji mirišu na proljeće.

Izdvojila sam nekoliko i pretvorila ih u pravu rapsodiju zime i proljeća, novog i sniženog.

Rapsodija zime i proljeća, novog i sniženog!

Rapsodija zime i proljeća, novog i sniženog!

 

Pri kraju ovog mog pisanja, ono čemu sam se također posebno veselila je što ste mogli pronaći, a mnogi od vas i jesu pronašli na stranicama Portanova INside magazina, a to je nagradna igra koju smo vam omogućili; „Osvoji shopping s blogericom u vrijednosti od 1000.00 kn“. Zadatak je bio jednostavan i jasan, trebalo je složiti i fotografirati svoju idealnu kombinaciju za shopping sa Blogericom, a vi ste nas zatrpali svojim modnim kombinacijama. Dali ste mi mnogo za razmišljanje i među odličnim stilskim dosjetkama odlučila sam se za koncept Sanje Martinović – Marjanović koja je napravila chic, a praktičnu modnu kombinaciju. Kao iskusna shoppingholičarka znam da će sati hodanja po trgovinama biti najbolje provedeni u udobnim cipelama ili tenisicama, pa je ova kombinacija oslikanih tenisica sa Betty Boop bila pun pogodak.

Modna kombinacija Sanje Martinović – Marjanović

Modna kombinacija Sanje Martinović – Marjanović

Vaša Blogerica nije ni ovaj put zaboravila na vas, te vas naravno kao i svaki put do sada darujem! Ovog puta riječ je o jednom basic modelu veste koja je jednostavna i elegantna i može se nositu u mnogim prigodama!

Sve upute kako do nje naravno potražite na Facebook profilu Portanove.

Poklon Blogerice

Poklon Blogerice

 

Tipkamo se uskoro i srećemo u Portanovi, ponovo ću zavirivati u vaše shopping vrećice ako mi to dozvolite, naravno.

Do novog javljanja, vaša Manuela.

***********

Manuela je diplomirana modna dizajnerica, freelance fotograf, stilistica Portanova INside magazina, piše modne tekstove za online portale i bloga o modi i lifestyle-u. A od sada vam donosi najbolje savjete iz svijeta mode koji se kriju unutar trgovačkog centra Portanove.