Dani se sastoje od trenutaka koji ga čine potpunim. Nije bitno koje je doba dana, važno je da se u njemu osjećate dobro. Tjedan mi ponekad bude toliko pun obaveza i svih ostalih aktivnosti da ponekad nisam sigurna kako sam sve što radim uspjela ugurati u dan od 24 sata.

Sve se zapravo može, važna je samo kvalitetna organizacija i zapisivanje u rokovnik svih važnih stvari koje moram učiniti na dnevnoj bazi.

Ovaj tjedan sam vas odlučila uvesti u male proljetne simfonije koje se skladaju po veselim izlozima u Portanovi i daju nam jasno do znanja da su zimi spakirane torbe i da lagano može otići na JAKOOOOOOOO dugi počinak.

Izlozi trgovina jasno daju do znanja da je STIGLO PROLJEĆE. Kolekcije su živopisne i spremne za dane ispunjene suncem i toplinom, a izlozi to jasno poručuju. Dozvoljeno je miješanje uzoraka i stilova, međutim uvijek treba paziti da se ne prelazi granica dobrog ukusa.

Poigrala sam se prijedlozima kombinacija za razne prigodne i rasporedila ih po danima.

Nadam se da će vam pomoći u idejama i da ćete u Portanovi pronaći sve što trebate za ovo modno proljeće!

 

PONEDJELJAK… jedan od onih dana za koje rijetko tko može reći da ga voli; uvod je u radni tjedan i prepun je „vikend nostalgije“, pa mu treba malo poticaja u boji kako bi se izdržali poslovni sastanci, konferencije, prezentacije i sve ostale radne aktivnosti na poslu.

 

Ponedjeljak

Ponedjeljak

 

UTORAK je rezerviran za prijateljice; kavica i kolači u Waldinger-u, pretresanje događanja od vikenda i odlazak u kazalište.

Kombinacija je vesela i chic, inspirirana je proljećem i suncem kojeg svi skupa ne možemo dočekati nakon ove dosadne zime.

 

Utorak

Utorak

 

Zimski san neka ostane iza nas, SRIJEDA je kao stvorena za odlazak na aerobik, vožnju biciklom, rolanje ili zumbu. Pokrenuti tijelo je više nego potrebno, a nakon napornog treninga osim što ćete se osjećati bolje, vidjet ćete i rezultate svog truda.

 

Srijeda

Srijeda

 

ČETVRTKOM se ide u kino sa dečkom ili mužem, gleda se nešto zabavno i kompromisno.

Bit će vam svakako ugodnije ukoliko gledate filmu u kojem ćete oboje uživati. Cilj zajedničkog odlaska u kino je DA SE ZABAVITE OBOJE.

Dečko i ja imamo relativno sličan ukus za filmove; ja jedino ne gledam horore, a oboje ne volimo previše sladunjave filmove,  pa se lako dogovorimo oko neke akcije ili pustolovine.

Na kraju dobar filmski odabir zaokružimo XXL porcijom kokica i velikim količinama čokoladica. Obožavam kino!

 

Četrvtak

Četrvtak

 

 

PETAK je rezerviran za vikend izlazak… večera sa frendicama je uvijek dobrodošla. Nalazimo se kako bismo proslavile uspješno završen radni tjedan i nazdravile prijateljstvu koje nas veže. Petak je stvoren za kombinaciju elegantnog i edgy.

 

Petak

Petak

 

Dan za shopping je svakako SUBOTA. Bilo da je riječ o nabavci namirnica ili shopping-u modnih krpica važno je da ste u udobnom izdanju. Ne znači to odreći se modne kreativnosti, nego prilagoditi odjeću i obuću aktivnosti u koju se upuštate. Udobne čizme ili tenisice na noge i pustolovina može započeti.

 

Subota

Subota

 

NEDJELJOM bilo da je riječ o ležernoj kavi  ili nekoj aktivnosti slobodno se poigrate detaljima u sportsko – chic varijaciji. Ove sezone tenisice su jedan od modnih MUST HAVE-a! J Noge će napokon odahnuti od potpetica!

 

Nedjelja

Nedjelja

 

Kao i svaki puta do sada, tu je i darivanje! Znate da ja na vas dragi moji nikad ne zaboravljam! Kako god stvari stajale i o čemu god ja pisala, uvijek se nađe dar za vas!

Ovog puta tu je jedna trendy vestica koju ćete moći lako kombinirati. Kako osvojiti ovu vesticu saznajte na Facebook profilu Portanove – naravno!

 

Blogerica nagrađuje!

Blogerica nagrađuje!

 

Sljedeći tjedan ćete me opet sretati u centru, zavirivat ću u vaše shopping vrećice i pisati o divnim stvarima koje ste kupili, vi do tada uživajte u aktivnostima koje vam nudi Portanova, te istražujte trgovine i novitete iz proljetnih kolekcija!

Tipkamo se uskoro, vaša Manuela.

 

********

Manuela je diplomirana modna dizajnerica, freelance fotograf, stilistica Portanova INside magazina, piše modne tekstove za online portale i bloga o modi i lifestyle-u. A od sada vam donosi najbolje savjete iz svijeta mode koji se kriju unutar trgovačkog centra Portanove.