Napokon malo sunca! Već sam se bojala da ću zaboraviti kako izgleda ili u još gorem slučaju da nas je proljeće zaboravilo!

Činilo se već da će sve one preslatke sandalice i proljetne tenisice koje sam kupila ostati u svojim ambalažama!

Bila bi prava šteta, jer toliko su lijepe da ne mogu dočekati da ih počnem nositi!

Iako brojni modni magazini, ali i modne piste cvrkuću kao šarene ptičice, ja sam ovo proljeće odlučila da će iz mog ormara cvrkutati modni dodatci. Cipele, torbe i velike ogrlice, a pridružit će im se i proljetni make up živih boja.

Moje make up proljeće obojilo se nijansama pink, ljubičaste i tirkizne palete lakova za nokte te pinky nijansama ruževa za usne.

Svijet oko mene miriše na Versace BIRGHT CRYOSTAL i Dior MISS DIOR… i sve je odmah nekako sjajnije i življe! Moja dva omiljena proljetna mirisa izmjenjuju se iz dana u dan… parni dani su rezervirani iza Versace, a neprani za Dior. Moji slatki mali rituali!

Make up proljeće

U Portanovi, posebno u Zari i PullBear-u sam pronašla nekoliko prelijepih ogrlica koje jednostavno pozivaju da ih se nosi ovo proljeće! Savršeno će se kombinirati uz jeans, majice sa printevima i bijelu košulju koje su trenutno moje najdraže modne uniforme.

Već sam se počastila jednom Zara ogrlicom, a još su dvije na mojoj WISH LISTI!

Ogrlice

Moja najveća strast – CIPELE, već me pomalo tjera u ludilo, jer u Portanovi se nalaze sjajni modeli kud god se okrenula! Tenisice, sandale, balerinke, cipele, lagane čizme… vrti mi se od mog popisa želja i upravo sam se vratila sa preslatkim prugastim tenisicama iz Borova koje se mogu nabaviti za više nego povoljnih 79 kn.

Tu se našla i preslatka narukvica iz Kik-a za 8 kn i još divniji lak za nokte Maybelline u Dm-u za samo 19,90 kn.

Kako me lako usrećiti!

Sreća je u malim stvarima

Kako bih namirila svoje srce, ali vjerujem i vaše, igrala sam svoju najdražu igricu i sastavila popis mojih trenutnih favorita obuće iz Portanove! Za svakog po nešto, a svaki navedeni par će vam s lakoćom osvježiti i najjednostavniju odjevnu kombinaciju! Nije li to divno?

Birajte… HM, Deaichmann, Franco, Borovo, New Look, Mass… samo je nebo granica!

Popis mojih trenutnih favorita

Nikako među ovim modnim poslasticama ne smijemo zaboraviti i na još jedan nezaobilazni modni dodatak – njezino veličanstvo – TORBU!:)

Velika, mala, šarena, vrećasta… ona je uvijek tu i itekako je važan faktor u svakom stylingu.

Portanova je prepuna prelijepih proljetnih modela za sve prigode, mašu vam iz izloga Nicole, Bershke, New Yorkera, CA… čekaju vas! Neodoljive su!