Mnogi od vas kojima su moda i dizajn privlačne riječi uživali su u svom komadu kolača ovog mjeseca u Portanovi, a naročito proteklih nekoliko dana. Prošlog vikenda u Portanovi se sve vrtilo oko mode, a Osijek je nakratko postao prava FASHION destinacija. U petak 02.11. održana je revija zakupaca Portanove na kojoj ste mogli vidjeti što sve nude trgovine unutar centra u svojoj jesensko-zimskoj ponudi, a među predstavljenim brendovima bili su s.Oliver, Zahara, New Look, CA, Takko, Amadeus, Ferivi, Adidas i mnogi drugi.

Na kraju modne revije zakupaca uslijedilo je i proglašenje pobjednika natječaja „POSTANI LICE S NASLOVNICE“. Naslovnicu novog broja Portanova INside magazina krasiti će dvoje mladih Osječana. Program je završio revijom osječkog modnog brenda Lukabu, a nakon modnog programa svi su se preselili u GBowling na after party.

 
Modna revija zakupaca Portanove

Modna revija zakupaca Portanove

 
Pobjednici natječaja Postani lice s naslovnice: Martina Granoaa i Dean Margeta

Pobjednici natječaja “Postani lice s naslovnice”: Martina Granoša i Dean Margeta

 

Subota je bila rezervirana za Portanova Fashion Incubator o kojem se šuškalo već mjesecima. Mnogi od vas razmišljali su kakvim će se kolekcijama predstaviti mladi dizajneri na modnom događanju koje im pomaže da krenu uzlaznom putanjom prema modnom vrhu. Uz sve to, trebalo je i za sebe izabrati outfit, pa su proteklih dana modistice pretraživale Portanovu u potrazi za cipelama, odgovarajućom torbom, haljinom i ostalim modnim dodatcima! Budući da je ponuda u centru ove jeseni zaista sjajna, vjerujem da to nije bio nikakav problem.

Na Portanova Fashion Incubatoru atmosfera je bila odlična, a u prvim ste redovima mogli vidjeti poznata lica: naše poznate glumice, Nenada Korkuta, Marka Grubnića aka. Modnog Mačka, modnog dizajnera Tea Perića koji je ujedno bio i član žirija, te mnoge druge.

 
Poznati na Portanova Fashion Incubatoru

Poznati na Portanova Fashion Incubatoru

 

Na najstarijem domaćem natjecanju za neafirmirane mlade dizajnere natjecale su se Andrea Anić, Tina Spahija, Valinea Vinger, Katarina Mamić, te Tatjana Pantoš koja je i pobijedila. Tatjana Pantoš osvojila je žiri svojom kolekcijom kojom slavi ljepotu ženskog tijela. Dizajnerica se poigrala kombinacijama kože, tila i umjetnog krzna naglašavajući snagu i ljepotu ženskog tijela.

 
Glavni akteri Portanova Fashion Incubatora :)

Glavni akteri Portanova Fashion Incubatora

 
Pobjednička kolekcija Tatjane Pantoa

Pobjednička kolekcija Tatjane Pantoš

 

Moj favorit je bila kolekcija mlade dizajnerice Andree Anić koja je predstavila kolekciju ženskih kaputa u razigranim formama stavljajući naglasak na struk. Karirani uzorci i kvalitetna izvedba krojeva bila je za moj pojam dominantna. Simetrija, 3D forme, kombinacije materijala i uzoraka nisu me ostavile ravnodušnom! Vidi se da je kolekcija zaista nastajala uz puno razmišljanja o konceptu i cjelini, baš kao da je zanat pekla kod omiljene mi dizajnerice Vivianne Westwood! Ništa ne bih imala protiv kojeg kaputa iz Andreine kolekcije u svom ormaru ove zime!

 
Kolekcija Andree Anić

Kolekcija Andree Anić

 

Niti mene nije preskočilo ludilo zvano „ŠTO ĆU OBUĆI“, jer se svi volimo s vremena na vrijeme dotjerati malo više, a jedna ovakva modna manifestacija zaista je dobar razlog za to. Uz jednostavnu crnu haljinu i asimetričnu jaknicu odlučila sam se za čarape boje vina (39 kn) i cipele sa efektnom resicom na zatvaraču (299 kn), oboje iz New Look ponude. Manje je više, uvijek kažu pametni ljudi, pa nisam željela ni ja pretjerati!

 

Blogerica Portanove

 

Ako ste pomislili da je sa završetkom Portanova Fashion Incubatora modnim pričama došao kraj, prevarili ste se! U Portanovu svaki dan stižu nove kolekcije naših omiljenih brendova, pa svakako zavirite u njihovu ponudu. Kod mnogih ćete pronaći i sniženja, pa je možda neki od artikala sa vaše „WISH LISTE“ sada po još prihvatljivijoj cijeni!

Potrudila sam se i izdvojila artikle koji su mi se posebno dojmili ovih dana u ponudi centra! Tako ćete ovdje pronaći knjigu „Gospa od rijeke“ iz Tisak media za 29,90 kn, motorističke čizme iz Mass-a za 699 kn, predivni losion za tijelo iz Guerlainove linije „La petite robe noire“ 200 ml (359 kn) koji možete pronaći u Iris parfumeriji i mnogo drugih detalja koji su privukli moju pažnju!

 
Moj odabir :)

Moj odabir

 

Kod Blogerice naravno nikad kraja darivanju, pa ćemo ovaj put jednu od mojih čitateljica darivati ovom predivnom toplom vestom.

Pravila ćete kao i uvijek potražiti na Facebook profilu Portanove!

Pratite me i dalje! U studenom slijede mnoga druga iznenađena i zanimljivi tekstovi!

 
Nagrada koja vas očekuje na Facebook profilu Portanove

Nagrada koja vas očekuje na Facebook profilu Portanove

 

Do čitanja, Manuela!