Jesenska simfonija lagano se zavukla u moju svakodnevicu, dani su sve kraći, a noći svježije! U skladu sa tim prihvaćam lagano ritam koji mi jesen nameće, ali kao prava štovateljica ljeta ne želim se u potpunosti zaviti samo u jesensko-zimske odjevne predmete! Nekako uvijek u hladnim danima nastojim zadržati dozu ljeta koje je prisutno u modnim detaljima! Na sreću trgovine unutar Portanove pobrinule su se za to zadržavajući svilenkaste materijale u svojim kolekcijama, hrabro ih nudeći uz pletivo i kožu. Za svakog po nešto, rekla bih!

Ove jeseni dame različitih modnih ukusa neće ostati zakinute za svoj komad kolača!

Pri samom ulasku u Zaru shvatila sam da ova sezona nudi bogat asortiman cipela i modnih dodataka te sam za vas izdvojila nekoliko meni najupečatljivijih.

 
Prijedlozi iz Zare

Prijedlozi iz Zare

 

Kad smo već kod cipela, prijateljice i ja smo u New Look-u također pronašle nešto za sebe! Ako još niste zalutali u tu modnu zemlju čudesa, krajnje je vrijeme da to učinite! Pristupačne cijene i bajkovit izbor cipela stvara zazubice, a ova tri para nogu izabrale su svaka za svoj ukus jedne! Neodoljive ljepotice koje možete naći za tristotinjak kuna u ovoj bajkovitoj trgovini.

 
`uze iz New Look-a

Šuze iz New Look-a

 

Kratki predah od modnih poslastica priuštile smo si u Golden Rose-u gdje smo isprobale i kupile nekoliko izvrsnih ruževa (do 50 kn) i lakova za nokte (od 15 do 20 kn) da si dodatno obojimo jesenske dane! P.S. Stigli su noviteti u njihovoj ponudi boja za jesen! Divni su!

 
Golden Rose lakovi za nokte

Golden Rose lakovi za nokte

 
Golden Rose lakovi aminka

Golden Rose lakovi šminka

 

U pauzi shoppingiranja i šetnje po Portanovi slijedi odlazak u Cinestar i ona slatka muka zvana ŠTO ĆEMO GLEDATI!

Uz malo predomišljanja i kratku „eci-peci-pec“ brojalicu pogledale smo preslatku „Meridu Hrabru“, a za par dana se vraćamo na film „Bez zakona“.

 
Film u CineStar-u

Film u CineStar-u

 

Nakon kina, naravno GIRL TALK uz kavicu u Waldingeru!

 
Kavica u Waldingeru

Kavica u Waldingeru

 

Prava sreća za mene se dogodila kada smo poslije kina i kave svratile u New Yorker u kojem sam pronašla još jedan predivan šešir za moju već bogatu kolekciju! Uz moju veliku strast zvanu CIPELE, tu su i ŠEŠIRI, a ovaj od filca u boji vina (115 kn) definitivno će zagrijati jesenske dane! Uz njega sam izabrala i ogrlicu u zlatnoj boji! Ljubav na prvi pogled!

 
New Yorker - aeair od filca u boji vina

New Yorker – šešir od filca u boji vina

 

Kako bih napravila sažetak odlučila sam izdvojiti za vas meni trenutno najzanimljivije odjevne predmete i modne dodatke iz ponude Portanove. Nadam se da će se i vama nešto svidjeti od mojih prijedloga!

Za dame:
Za dame

Za dame

 

Za dame

 

I nešto za vašeg dragog:

 
Za dragog

Za dragog

 

Već ste do sada mogli primijetiti da niti jedna Blogerica ne može proći bez darova za vas, pa je tako i ovaj put! Zahvaljujući Kroni jedna će od vas postati vlasnica ove predivne ogrlice! Savršen modni dodatak u svakoj prilici – ogrlica Morellato sa tri privjeska. Kako osvojiti ovu ogrilicu!? Pravila kao i uvijek potražite na Facebook profilu Portanove!

 
Krona - ogrlica Morellato sa tri privjeska

Krona – ogrlica Morellato sa tri privjeska

 

Trgovina Krona vam predstavlja talijanski brend nakita od čelika – Morellato i njihovu najnoviju kolekciju „Drops“. Kolekcija obuhvaća male elemente različitih oblika i boja koje možete uklopiti u svaku odjevnu kombinaciju. Nakit je izrađen od nehrđajućeg čelika u kombinaciji sa kristalima. Elemente možete samostalno kupovati i kombinirati ovisno o tome kako se osjećate, koje boje volite, što najbolje odgovara vašem raspoloženju. Budite originalni i kreirajte sami svoj nakit!

U Kroni možete osim ovog predivnog nakita pronaći i bogat izbor satova! Svakako zavirite u Kronu jer stigle su nove kolekcije.