Sa prvom jesenskom kišom koja je donijela osvježenje i zahlađenje prva stvar koja mi je pala na pamet je bila jakna! Neka ovaj početka jeseni bude u rockerskom izdanju: fina kožna jakna, dobre čizme ili cipele, uske traperice, šešir, torba i puno kožnih narukvica! U potrazi za istim u Portanovi sam se osjećala kao Alisa u zemlji čudesa. Dočekao me vatromet boja i nevjerojatno velik izbor pristiglih jesenskih kolekcija koje vas jednostavno žele pretvoriti u rock princeze!

Ok, diši Manuela! Možeš ti to! Nalazila si se i pred većim iskušenjima od ovog! Jesam li? Svaka trgovina je imala savršen izbor zbog kojeg mi se počelo vrtjet u glavi, ni Inxs – “Disappear” na Ipodu nije mi pomogla u koncentraciji!

Pri ulasku u Nicole dogodila se ljubav na prvi pogled… Kratka jakna u obožavanoj narančastoj boji (329 kuna), velika plava torba (259 kn) i šlag na tortu veseli šal (59 kuna)!!!

 
Ljubav na prvi pogled u trgovini Nicole

Ljubav na prvi pogled u trgovini Nicole

 

Novi razlog za hiperventilaciju nastaje u New Look-u kad sam se susrela sa „MORAM IMATI“ cipelama. Otrovno visoka peta i srebrne zakovice, prava fantazija za tristotinjak kuna!

 
Blogericine MORAM IMATI cipele iz New Look-a

Blogericine “MORAM IMATI” cipele iz New Look-a

 

Hipnotizirano sam ih probala i na ljestvici od 1 do 10 zauzimaju apsolutnih +10; zadovoljavaju svaki kriterij udobnosti, estetike i svega onoga što svakoj ženi treba. (p.s. još jedan par cipela, naravno).

 
`uze koje po Blogerici na ljestvici od 1 do 10 zauzimaju apsolutnih +10 (New Look)

Šuze koje po Blogerici na ljestvici od 1 do 10 zauzimaju apsolutnih +10 (New Look)

 

Nakon ovog trebalo mi je malo odmora i popravljanje razine šećera u krvi, pa smo prijateljica i ja odskakutale do Waldingera na kolače i sređivanje prvih dojmova! Malo čokolade i kofeina nikom ne škodi, a zaista je teško odoljeti savršenom izboru slatkih napasti.

 
Savraeni kolači iz lounge bara Waldinger

Savršeni kolači iz lounge bara Waldinger

 

U ponudi dekorativne kozmetike za jesen naći ćete pravu bajku u Kozmu, Irisu i dm-u! Izabrala sam nekoliko lakova za nokte (od 15 do 40 kuna), sjajila i ruževa za usne (od 40 do 200 kuna). Posebno izdvajam Deborah Shine Creator ruž za usne koji je jednostavno predivan i sadrži UVA-UVB filtre za učinkovitu anti-aging zaštitu od sunca (SPF15).

 
Dekorativna kozmetika

Dekorativna kozmetika

 

U nastavku modne ekspedicije po Portanovi u Ave Fashion Store-u pronašla sam za sve obožavateljice Diesela kožnu jaknu (4090 kuna) u kombinaciji smeđe i krem boje koja izgleda i stoji savršeno! Uz jeans shorts i bajkerske čizme jednostavno mami! Ovaj model je definitivno vječan i vrijedit će svake kune! Dok mi se lagano vrti u glavi od cijene, rješenje je naravno obročna otplata koja ovdje (ne brinite) također postoji!

 
Kožna jakna iz trgovine Ave Fashion Store

Kožna jakna iz trgovine Ave Fashion Store

 

Nove kolekcije nisu zaobišle ni New Yorker u kojem sam izdvojila čizme sa aztec uzorkom (299 kuna) i oversize torbu boje konjaka (229 kuna) koja bi je odlično nadopunjavala.

 
Nove kolekcije nisu zaobiale ni New Yorker

Nove kolekcije nisu zaobišle ni New Yorker

 

Slatke su mi i tenisice na petu (299 kuna) inspirirane varijantom dizajnerice Isabel Marant koju su modne trendsetterice ove sezone obožavale. Kožna varijanta u maslinastoj boji bit će idealna za šetnje po jesenskoj kiši, a možete ih nadopuniti i šalom animal printa u odgovarajućem tonu (79 kuna).

 
Super kombinacija za jesensku kiau iz trgovine New Yorker

Super kombinacija za jesensku kišu iz trgovine New Yorker

 

Ako vas je uhvatila depresija poslije vrućih ljetnih dana i vratio se onaj dobri stari ženski sindrom „NEMAM ŠTA OBUĆI“, imam rješenje za vas – pripremila sam malu jesensku inspiraciju u kojoj nam pomažu poznate dame!

 
Jesenska inspiracija poznatih dama

Jesenska inspiracija poznatih dama

 
Jesenska inspiracija poznatih dama

Jesenska inspiracija poznatih dama

 

Kao što već i sami znate, Blogerica nije Blogerica ako vam ne pripremi i neka iznenađenja! Stoga vas i ovaj puta darujem! Ovoga puta surađivala sam sa Pekom, te vam poklanjam ovu predivnu Panama Jack torbu. Pravila ćete kao i uvijek naći na Facebook profilu Portanove! U ponudi Peka uz veliki asortiman ženske obuće možete pronaći modele obuće koji su napravljeni u suradnji s domaćim dizajnerima (Ivica Klarić, Zigman…), a naravno u njihovoj ponudi je i bogata paleta muške (sportske, klasične…) i dječje obuće. Provjerite i sami, jesenske kolekcije već su naveliko počele pristizati u Peko!

 
Torba koju vam poklanja Peko

Torba koju vam poklanja Peko

 
Polaris ima iznenađenje za vas, a o čemu se točno radi provjerite na Facebook profilu Portanove!

Inače, Polaris u svojoj odličnoj gastronomskoj ponudi ima birana jela po vrhunskoj recepturi. Polaris preporučuje svoja jela na bazi tjestenine, ribe i morskih plodova, jela sa roštilja, pizze i posebnog menija za najmlađe goste. Svakako zavirite i uživajte u njihovim delicijama u pauzi shopingiranja!

 
Restoran Polaris