Nikada mi ova tema nije bila toliko privlačna kao sada, jer mi je očito trebalo da „odrastem“ i završim svoju obrazovnu dekadu života da bih shvatila koliko mi je bilo lijepo dok sam išla u školu i na fakultet.

Portanova je ovih dana prava destinacija za prikupljane zaliha za početak školske godine koja je upravo započela. Šarene dječje torbe, starke, martensice, bilježnice, školski pribor, veseli kišobrani, bojice i flomasteri… Đaci i studenti, nemate pojma koliko vam zavidim i zato je ova Blogerica upravo vama posvećena. Koliko god vam se nekad činilo teško, zapamtite… ovo je najbolji dio života! Shvatit ćete to kada počnete raditi i sami!

Magic Baby je pripremio i jedno veliko iznenađenje za vas, a o njemu ćete saznati nešto kasnije u nastavku ovog teksta!

Prošlo mi je kroz glavu da osim pravilnog ponašanja u prometu vozača i same djece koju treba pripremiti na veliku odgovornost koju nosi početak školske godine, također ne treba smetnuti s uma da je svakom djetetu bitno da ima predivnu školsku torbu i novu gaderobu.

Pogled prema Ghetaldusu privukao me sjajnom ponudom dioptrijskih naočala koje će svakako dati onaj štreberski, a cool izgled. Vjerujte mi i sama sam „osuđena“ na dioptriju, a nisam se htjela patiti sa lećama, pa sam za čitanje i rad na računalu izabrala odličan okvir koji sada volim prošetati kada poželim malo tog štreberskog izgleda. Naočale su IN, pogotovo u ovim modernim varijantama; punim boja i efektnih modela.

 
Velik izbor okvira očekuje vas u Ghetaldusu

Velik izbor okvira očekuje vas u Ghetaldusu

 

Za sve klince i klinceze, može se pronaći veliki izbor odjeće i obuće u Bambiju, s`Oliveru, HM-u, Cicibanu, Shoosteru, Pittarellu, Takku i mnogim drugima trgovinama u Portanovi.

Posebno izdvajam odlične ruksake i neodoljive martensice u Shoe Be Do-u. Bijele sa cvjetićima ili žute poslužit će kao izvrstan izbor studenticama i srednjoškolkama koje žele biti u trendu i bezbrižno trčkarati po jesenskoj kiši, a ruksaci sa preslatkim motivima rado su viđen gost na ulicama sada kad je započela škola.

 
Neodoljivi modeli očekuju vas u Shoe Be Do

Neodoljivi modeli očekuju vas u Shoe Be Do

 

Pripremila sam i jedan mali mix stvari koje su mi se posebno svidjele za klince i klinceze… od odjeće, memori karata, školskih torbi i naljepnica za knjige, sve do neodoljivih detalja koje svi mališani obožavaju jer im dane u školskim klupama čine još ljepšima.

 
Mix za klince i klinceze

Mix za klince i klinceze

 

Ono na što je važno obratiti pažnju kada počnu školske obaveze je da djeca ne kasne u školu i aktivnosti kojima se bave. Uz sjajan izbor satova u Kroni, lako je držati korak sa vremenom, a i klince naučiti koristiti sat. Njih će veseliti lijep modni dodatak na ruci, a vi ćete biti sigurni da su stigli sve svoje obaveze izvršiti na vrijeme.

Tik-tak, tik-tak da ne bi zaksnio uvijek nosi sat :)

Tik-tak, tik-tak da ne bi zaksnio uvijek nosi sat

 

Također vas na Blogerici Kuća zelenog čaja daruje i prefinim čajevima koji su postali neizostavan dio mojih svakodnevnih rituala. Ako još niste zavirili u njihovu ponudu, učinite to svakako! Oduševit će vas izvrsna ponuda!

Na Facebook profilu Portanove poklanjati ću Berry Witch čaj! Ukoliko još niste probali Berry Witch, sudjelujte u nagradnom natječaju i ja vam garantiram da ćete se oduševiti izvrsnim okusom ovoga čaja

 
Najbolji čajevi su u Kući zelenog čaja

Najbolji čajevi su u Kući zelenog čaja

 

A tu je i nezaobilazna modna ponuda iz New Look-a, HM-a, Manga, Shoostera i mnogih drugih. Posebno izdvajam jedan set inspiriran trendy bojama ove jeseni u jednostavnim, ali jako CHIC odjevnim komadima u kojima će jesen na fakultetima i školi biti toplija.

 
Mix za neato malo starije

Mix za nešto malo starije

 

Na kraju vam još moram skrenuti pažnju na to da se u četvrtak 30.08.2012. otvorila LISCA u Portanovi, koja vam standardno u svojoj ponudi nudi odličan izbor donjeg rublja.

 
Novootvoreni prodajni objekt Lisce u Portanovi

Novootvoreni prodajni objekt Lisce u Portanovi

 

I kako sam obećala jedno iznenađenje na kraju!

Nemojte misliti da sam zaboravila na vas roditelje, jer ću upravo jednog od vas u ovoj Blogerici darovati predivnom auto sjedalicom vrijednom 1000 kn koju vam daruje Magic Baby, lanac specijaliziranih trgovina za dječju opremu u Hrvatskoj koji se u Portanovi nalazi na I. katu. Tako ćete nesmetano moći svoje mališane sigurno prevesti na željeno odredište i pružiti im sigurnost i udobnost. Ovaj predivni dar možete koristiti za svoju dječicu starosti od 4-12 godina, a moguće ju je postaviti u 2 položaja; za sjedenje i spavanje! Sva pravila ćete kao i uvijek moći pročitati na facebook stranici Portanove, a ja ću svima poželjeti sreću u osvajanju ove velikodušne nagrade Magic Baby-a!

 
Ovu sjedalicu vam poklanjam preko Facebook profila Portanove :)

Ovu sjedalicu vam poklanjam preko Facebook profila Portanove

 
Magic baby u Portanovi

Magic baby u Portanovi

 

Ako nemate što raditi, utorkom i četvrtkom od 20 do 22 sata dođite u Portanovu na besplatnu školu Salse. Ja se trudim u zadnjem redu nekako uhvatiti korak sa svima onima koji nemaju dvije ljeve i mogu vam reći da mi polako i uspijeva. Pa ako vam se to čini zabavno, svakako dođite i zabavite se s nama svima koliko nas ima!

Do novog javljanja, želim vam sretnu i uspješnu novu školsku godinu koju ćete osim po dobrim ocjenama, novim prijateljstvima i simpatijama pamtiti i po divnim stvarčicama koje ste si kupili u Portanovi.