Svake godine tijekom ljeta na moru ili u Osijeku društvo i ja uživamo u home made koktelčićima i osvježavajućim napitcima. Postalo je to naša mala tradicija, od koje nikad ne odstupamo. Ne znam što vi o tome mislite, ali nema mi većeg dara nego vidjeti nasmiješene lica mojih prijatelja dok donosim na stol čaše pune dekoriranih koktelskih napitaka. Podijelit ću jedan odličan recept sa vama, vi ga naravno uvijek možete po svojoj želji mijenjati ili nadopunjavati:

Za ovo malo osvježavajuće „veselo“ piće potreban vam je juice od naranče, votka (okus po želji), juice od ananasa, kompot od ananasa i voće koje želite malo napiti.

 
Sastojci za prefini koktel

Sastojci za prefini koktel

 

U Konzumu u Portanovi svaki put kad poželim ovu malu ljetnu napast nabavim sve potrebne sastojke i dobijem ovo neodoljivo piće.

Neodoljivo ljetno osvježenje

Neodoljivo ljetno osvježenje

 

Ljeto također nikako ne mogu zamisliti i bez sladoleda (ponovo šetnja po Konzumu i igranje eci-peci –pec- kojeg izabrati),

 

Najfiniji sladoledi… hmmm… koji izabrati

 

s toga sam potražila u Home Sweet Home zdjelice za sladoled OPTIC (65,90 kn), te još dodatno pronašla koktel čaše (84,90 kn) i ukrasnu zdjelu (279,90 kn).

Home Sweet Home zdjelice za sladoled

Home Sweet Home zdjelice za sladoled

 

Na moru ću se dodatno osvježite i predivnim voćnim čajem – COLD DRINK SUMMER PUNCH (50g/24 kn ili 100 g/48 kn) koji može pronaći u Kući zelenog čaja u Portanovi i izabrati si okus koji vama odgovara.

Kuća zelenog čaja - prizemlje TC Portanova

Kuća zelenog čaja – prizemlje TC Portanova

 

Ono što odmor na moru čini još potpunijim dok ljenčarite na suncu je dobra glazba, a ja sam svakako pronašla svoju, pa se na mojoj glazbenoj listi našlo mjesta za ZaZ (119,99 kn), Sade (129,99 kn), Urbana (74,90 kn), Red Hot Chili Peppers (109, 99 kn) i Lanu Del Rey (134,90 kn) koje sam pronašla u Media tisku.

Glazbena lista Blogerica - izabrana iz asortimana Tisak Medie

Glazbena lista Blogerica – izabrana iz asortimana Tisak Medie

 

Nikako ne zaboravite da ljenčarenje na vrućem suncu u kolovozu zahtjeva i dodatnu zaštitu od sunca s toga u svakako zavirite u Kozmo, Dm ili Iris Parfumeriju kako biste pronašli adekvatnu zaštitu. Koristite li izvrsne Lancaster kreme za sunčanje možete ih pronaći u Irisu po cijenama od 250 do 360 kuna.

Zaštitu od sunca potražite u Kozmu, dm-u ili u Iris parfumeriji

Zaštitu od sunca potražite u Kozmu, dm-u ili u Iris parfumeriji

 

Prijateljica je svoje klince opremila odjećom inspiriranom ljetom i tako će Katja (haljinica 118 kn) i Marko (trodijelni komplet 97 kn) uživati u novom outfitu iz Carter`s/Osh Kosha koji u Portanovi ima neodoljiv izbor za klince i klinceze.

Outfit za Katju i Marka iz Carter`s/Osh Kosha

Outfit za Katju i Marka iz Carter`s/Osh Kosha

 

Ljeti nikako ne treba zaboraviti i na vesele modne dodatke koji se kriju u brojnim trgovinama unutar centra; Zari, HM-u, Bershki, PullBeer-u, CA, Ann Christine, New Yorkeru, New Looku i drugima, a ja sam se odlučila za narukvice (boje 55 kn) i vjenčiće za kosu (od 35 do 59 kn) iz New Look-a, nekako sam zalutala u neki boho i hippie chic sa detaljima i zaista ovo ljeto na plaži i izlascima uživam u njima.

Veseli modni detalji koje možete pronaći u svakom kutku Portanove

Veseli modni detalji koje možete pronaći u svakom kutku Portanove

Vjenčiće za kosu iz New Look-a

Vjenčiće za kosu iz New Look-a

 

Ukoliko još niste pobjegli na more i kupili što trebate za plažu, u s’Oliveru možete pronaći ovaj prelijepi crveni badić (299 kn -30%) i kombinirati ga sa laganim slamnatim šeširom (209 kn – 30%).

Badić i šeširić iz s`Olivera

Badić i šeširić iz s`Olivera

 

U OFFICE shoes naći ćete sjajan izbor japanki muških, ženskih i dječjih za šetnje plažom,a posebno izdvajam preslatke IPANEMA modele.

Super izbor japanki u Office shoes i štandu Ipaneme

Super izbor japanki u Office shoes i štandu Ipaneme

 

Provjerite još jednom svoj popis potreba za odlazak na godišnji odmor i dodajte na popis loptu za odbojku na pijesku, pištolje na vodu, ležaljke za plažu i šarene ručnike koji se kriju u Kik-u, Konzumu i Hervisu.