Ako dosada niste vrijeme je da se upoznate sa atletikom, sve što vam ona pruža i dobro razmislite želite li upisati svoje dijete u školu atletike. Ovo je zaista izuzetno dobra prilika da se upoznate sa svijetom atletike, da na licu mjesta vidite kako to izgleda i da saznate sve potrebne informacije u vezi upisa u školu atletike. Povrh toga u GBowlingu će vas dočekati i vrsni atletičari koji vam mogu bez problema objasniti kako su došli do velikih uspjeha i medalja koje posjeduju.

Ono što je cilj škole atletike je djeci razviti dobre tjelesne sposobnosti, brzinu, snagu, okretnost i izdržljivost te dobro zdravlje, kondiciju, povećanu radnu i obrambenu sposobnost. Djeci se zadovoljava potreba za kretanjem i igrom te se stječe radna navika. Ako se svlada pravilna tehnika trčanja, postoji velika mogućnost da dijete postane dobar atletičar ili dobar sportaš u bilo kojem drugom sportu. Škola atletike djeci pomaže razviti hrabrost, upornost, inicijativu, razloga je i više nego dovoljno da razmislite o upisivanju svoga djeteta u školu atletike.

Dakle, sljedeći korak je doći u subotu nešto prije 19 sati u GBowling u Portanovi, upoznati se sa atletskim sportovima, ako želite odraditi trening sa mladim atletičarima iz AK Slavonije – Žito i najboljim hrvatskim sportašima Ivanom Vuković – hrvatska rekorderka u bacanju koplja i Ivanom Horvatom – najboljim hrvatskim skakačem s motkom. Vidimo se u Portanovi