Kika katalog

Kika katalog Zagreb

Kika katalog Zagreb vrijedi od 03.09. do 07.10. 2012. godine

Pogledajte novi Kika katalog za poslovnicu u Zagrebu (Jankomir). “Dobrodošli u svijet savršenog stanovanja” uz Kika katalog Zagreb u kojem možete pronaći vrlo dobru ponudu namještaja i proizvoda za uređenje doma po akcijskim cijenama. Uz samu ponudu namještaja u vremenu trajanja ovog Kika kataloga očekuju vas i druge akcijske ponude uz dodatne pogodnosti i mogućnosti dodatnih ušteda.

Programi Kika dnevnih soba u ovom Kika katalogu sniženi su za 10%, vrtni namještaj i do 70%, tekstil 20%, proizvodi raznih popularnih proizvođača koje Kika ima u svom prodajnom asortimanu od 10% do 30%, a do 07.09. ukoliko u Kiki potrošite više od 5.000kn možete ostvariti i besplatnu dostavu i montažu kupljene robe. Obratite pozornost na vrijeme trajanja ovih posebnih ponuda kao i na Kikine uvjete besplatne dostave i montaže na trećoj stranici ovog Kika kataloga.

Dalje u nastavku Kika katalog nudi vam doista veliki izbor garnitura, s mogućnošću razvlačenja ili bez, garniturnih setova (trosjed, dvosjed, fotelja) s raznim mogućnostima kombiniranja i napravljenih od raznih materijala.

Nakon garnitura, u ovom Kika katalogu pogledati možete već spomenuti program dnevnih soba, od klasičnih dnevnih soba do modernih gdje također imate mogućnost brojnih kombinacija s dostupnim elementima.

Dalje, pogledajte ponundu spavaćih soba s posebnim ponudama samo za ovaj program, kuhinje koje cijenom idu i do 50% niže, Joop ekskluzivno u Kiki program proizvoda za dom i mnoštvo ostalih kućnih potrepština kao jastuci, tepisi, zavjese, karniše, baby program, rasvjetni program, program parketa, proizvodi za domaćice kao razni setovi posuđa, noževi, tave, posude za odlaganje namirnica i sl.

Velika i široka ponuda iz Kike Zagreb za ovaj period do 16. rujna, uz brojne, brojne popuste, atraktivne proizvode i pogodnosti koje možete ostvariti pri kupnji.

Najbolje je prelistati ovaj Kika katalog osobno i pogledati čak 48 stranica odlične ponude za dom!

Ne zaboravite!
Za vikend očekuje vas posebna Kika akcija. U petak 07.09. -15% popusta na raspoložive kuhinje, u subotu 08.09. -15% popusta na raspoložive sjedeće garniture, u nedjelju 09.09. -15% popusta na raspoloživi mali namještaj.

Kako ovu akciju nije moguće kombinirati s ostalim popustima, savjetujte se s Kika trgovcem kako bi ste ostvarili najbolje moguće uštede, što se nas tiče, ova Kika akcija je definitivno za osobno pogledati!

Ukoliko su vam bliži Kika centri Rijeka ili Slavonski Brod, pogledajte Kika katalog za ova dva prodajna centra: Kika katalog Rijeka i Slavonski Brod

Želite li prelistati ostale Kika kataloge, kliknite ovdje: Kika

Planirate li osobno pogledati ovu ponudu u Kika centrima, možda će vas zanimati u kojem vremenu rade Kika centri u Hrvatskoj, Kika radno vrijeme