Kika katalog

Kika katalog

Kika katalog Rijeka i Kika katalog Slavonski Brod

Kika katalog Rijeka, Slavonski Brod traje od 03.09. do 16.09. 2012. godine

Novi Kika katalog s ponudom za poslovnice u Rijeci i Slavonskom Brodu. U ovom Kika katalogu pogledajte akciju namještaja i proizvoda za dom koji su u periodu od danas (03.09.) do 16.09. dostupni u Kikinim poslovnicama u Rijeci (Osječka 67 a) i Slavonskom Brodu (Hrvatskih branitelja bb).

Od zanimljivih proizvoda koje ovaj Kika katalog sadrži pogledajte: modernu sjedeću garnituru Carrier s mogućnošću razvačenja, dostupnu u više boja uz uštedu od -35%, sjedeću garnituru Leona također s mogućnošću razvačenja koja dolazi s pet velikih jastuka i uštedom od 30%, dalje, složive programe Xynto i Rio Art s mogućnošću raznih kombinacija boja i elemenata, te bračne i dječje sobe s uštedom do 25%.

Dalje u nastavku ovog Kika kataloga možete pronaći posebnu ponudu setova stolova i stolica, razne kutije i vješalice te uredski program s 25% nižom cijenom od redovne. Pri samom kraju Kika kataloga za Rijeku i Slavonski Brod pogledajte razne potrepštine za kućanstvo i domaćinstvo, drugim riječima sve detalje za vaš dom.

Osim samih zanimljivih proizvoda, posjetite svoju najbližu Kika poslovnicu u jednom od ova dva grada tokom nadolazećeg vikenda, jer tamo vas čekaju i atraktivne akcije na kojima možete ostvariti i posebne uštede na dio Kikinog asortimana. Tako u petak (07.09.) očekuje vas -15% popusta na raspoložive kuhinje, u subotu (08.09.) -15% popusta na dostupne sjedeće garniture, a u nedjelju (09.09.) također -15% popusta na raspoloživ manji namještaj.

Kao i uvijek vrlo zanimljiva katalog akcija iz Kike, naša preporuka je svakako prelistajte ukoliko su vam Rijeka i Slavonski Brod najbliži Kika prodajni centri, a ukoliko ste iz Zagreba i okolice možda će vas zanimati Kika katalog za Zagreb s sličnom ponudom, pogledajte ga ovdje: Kika katalog Zagreb.

Želite li pogledati Kika kataloge za sve centre, jednostavno pratite ovaj link: Kika.

Planirate li u Kiku za vrijeme trajanja ove katalog akcije, pogledajte Kika radno vrijeme vama najbližeg centra ovdje: Kika radno vrijeme