Kika katalog

Kika katalog

Kika katalog Vrtni namještaj

Kika katalog Vrtni namještaj vrijedi od 14.04. do 27.04.2014.

Kika katalog – Novi Kika katalog vrtnog asortimana –  vrtne garniture od različitih materijala i dimenzija za sve vrste eksterijera, stolci, stolovi, vrtni paviljoni, jastuci za vrtne stolce i ležaljke,  vrtne dekoracije, ali i odlični popusti na opremu za interijer – prelistajte novi Kika katalog i upotpunite opremanje svog dvorišta uz najbolje cijene.  Ponuda je aktualna od 14. do 27. travnja 2014. godine.

25 posto snižen vrtni set „Montreal“  koji se sastoji se od  10 stolaca s aluminijskim postoljem i stola, za 8,999,00 kuna, 20 posto snižen vrtni set sa četiri naslonjača i stolom za 3.499.- kuna, 20 posto snižena luksuzna vrtna ljuljačka za 3.899 kuna, stolci za 319.00, suncobrani već od 99,00 kuna  – neke su od najboljih Kika katlaog ponuda vrtnog namještaja.

Uz odlične pojedinačne ponude najrazličitijeg vrtnog namještaja po sniženim cijenama, Kika katalog donosi Vam veliku akciju 20 posto popusta na vrtni namještaj te 20 posto popusta na vanjsku rasvjetu .

Kika katalog donosi  i zaista odlične akcije na asortiman opreme za interijer: 20 posto popusta  na posuđe, pribor za jelo i čaše, -30 posto popusta na uskrsne dekoracije i tekstil i stolni tekstil, 20 posto na  jastuke za sjedenje i dekorativne jastuke,  20 posto na  posuđe „Lofjuuw“, 30 posto na uskršnje košare, 30  posto na „Axion“ tepihe, -30 posto na tepihe „Opus“, 30 posto popusta na kućni tektstil iz linije  Brazil spring,

Pelistajte novi Kika katalog Vrtni namještaj i upoznajte se akcijskim ponudama iz Kike, a za još više  raspoloživog Kika asortimana  potražite i druge aktualne kataloge iz naše rubrike Kika katalog. Za još više dobrih ponuda zavirite u našu rubriku Eksterijer.