Kika katalog Vrtni namještaj 2014

Kika katalog Vrtni namještaj 2014

Kika katalog

Kika katalog Vrtni namještaj 2014 vrijedi od 03.04. do 31.08.2014 godine

Kika katalog Vrtni namještaj – Pregled kompletne ponude vrtnog programa iz Kike, preko 120 stranica detaljno prikazanih modela; zavirite na stranice Kika kataloga Vrtni namještaj, upoznajte se s cjelokupnom ponudom i odaberite svoju garnituru za još više uživanja na otvorenom ovoga proljeća. Ponuda vrijedi od 3. travnja do 31. kolovoza 2014. godine.

Novi Kika katalog Vrtni namještaj  donosi Vam više  od 120 stranica odličnih ponuda u kategorijama:   Udobnost & stil; Jednostavnost & ugodnost; Romantično & prirodno; Balkonija & ostalo; Wellness, dječji svijet, plaža & zabava; Vrtne zabave, ložišta & dekoracije. Pretvorite Vaš vrt u vlastitu oazu mira i uživanja uz bogatu Kika ponudu iz koje će zasigurno svatko pronaći nešto za sebe.

Iz linije Udobnost i stil Kika katalog predstavlja Peru, Sevilla, Napoli, Firenze, Samantha i druge garniture s aluminijskim  postoljem  od pvc pletiva, Habana liniiju s jastucima od eko kože i još pregršt modernih, kvalitetnih i udobnih sjedećih garnitura. Prelistajte cijeli Kika katalog i razgledajte sve nove Kika linije vrtnog namještaja.

Udobno se smjestite i prelistajte novi Kika katalog s više od 120 stranica odličnih ponuda najrazličitijeg vrtnog i balkonskog programa, odaberite garnituru koja najbolje odgovara Vašem eksterijeru i uživajte u svom malom privatnom raju još i više. Pratite Kika kataloge na našim stranicama i dalje i upoznajte se s ponudom i ostalog namještaja i opreme za interijer iz Kike, a želite li još više dobrih ponuda sličnog asortimana, potražite na našim stranicama i druge kataloge iz kategorija Vrt ili Eksterijer.

Kika katalog Vrtni namještaj 2014. vrijedi od 3. travnja do 31. kolovoza 2014. godine.