Lisca webshop akcija Black Friday

Lisca webshop akcija Black Friday

Lisca webhsop akcija

Lisca webhsop akcija vrijedi do 28.11.2021.

Lisca webhsop akcija Black Friday donosi 20 posto popusta na sve nesnižene proizvode! Popust se ostvaruje u košarici. Nabavite donje rublje, kupaće kostime, proizvode iz spavaćeg programa, čarape ili odjeću po super cijenama. Lisca webshop akcija vrijedi od 26. do 28. studenog 2021. godine.

U Lisca webshop akciji iskoristite 20 posto popusta na donje rublje od kojeg izdvajamo: romantične gaćice Isabelle klasičnog kroja, čipkasti detalji, udoban kroj za svaki dan, tanka mekana elastika u struku, grudnjak s pjenastim košaricama Gemma, elegantne brazil gaćice Ivette, tanka plošna elastika u struku za još više udobnosti.

Kupaći kostimi također su sniženi u Lisca webhsop akciji: jednodijelni kupaći s pjenastim košaricama Utila, s pjenasto oblikovanim košaricama i žicom, gornji dio kupaćeg modernog geometrijskog uzorka, kupaći grudnjak sa žicom Okinawa, muške kupaće gaće, unutarnja podstava u obliku slipa, elastični pojas.

Pidžama, majica sa 7/8 rukavima Isabelle, čipkasti V izrez i završeci na rukavima, udoban kroj za svaki dan, čarape s gaćicama Basic 15 DEN, sportske tajce Playful, mikro materijal za odvajanje vlage i prozračnost kože, brzo sušenje još su neki od proizvoda koji su sniženi 20 posto u Lisca webshop akciji.

Provjerite ponudu i nabavite razne proizvode po 20 posto nižim cijenama u Lisca webshop akciji. Popust se ostvaruje u košarici. Ne propustite i druge webshop akcije odjeće na našim stranicama i kupujte uz uštedu. Lisca webhsop akcija vrijedi od 26. do 28. studenog 2021. godine.