Lidl katalog neprehrana

Lidl katalog neprehrana

Lidl katalog neprehrana

Lidl katalog neprehrana vrijedi od 29.04.2024. do prodaje zaliha.

Novi Lidl katalog donosi: Silvercrest aparata za šišanje, za samo 11.99 eura, Remington pegla za kosu, s keramičkim premazom od turmalina, za samo 14.99 eura, Cien Beauty četka za kosu za samo 1.99 eura, Silvercrest Personal Care trimer za samo 7.99 eura, i ostale Lidl akcije. Ponude vrijede u periodu od 29.travnja 2024.godine do prodaje zaliha. Prelistajte cijeli katalog i saznajte sve.

U novom Lidl katalogu potražite: Silvercrest aparata za šišanje, za samo 11.99 eura, Silvercrest uređaj a anticelulitnu masažu, koji masira celulit I ublažava napetost mišića, uz 6 rotirajućih masažnih valjaka, s dvije brzine masaže, za samo 14.99 eura, Silvercrest Personal Care električni odstranjivač rožnate kože za samo 5.99 eura.

Sanitas dijagnostička vaga za prikaz tjelesne težine I BMI-a, kalorijskih potreba, mišićne I koštane mase, masnog tkiva I udjela vode, s površinom za stajanje od sigurnosnog stakla debljine 5mm, dimenzija cca. 30x30cm za samo 12.99 eura, Remington pegla za kosu, s keramičkim premazom od turmalina, za samo 14.99 eura, također se nalaze u novom Lidl katalogu.

Novi Lidl katalog izdvaja i: Cien Beauty četka za kosu za samo 1.99 eura, Silvercrest uređaj za čišćenje pora, za temejito čišćenje vakuumskom tehnologijom, koji uklanja mitesere, ljuskice I nečistoće s kože, te ostatke šminke, Wenko daska za WC školjku, od duroplasta, s nečujnim automatskim spuštanjem za samo 19.99 eura, i ostale Lidl akcije.

S odjela proizvoda po akcijskim cijenama, novi Lidl katalog preporuča i: Silvercrest Personal Care trimer za samo 7.99 eura, Tronic prijenosna baterija sa snažnom litij-ionskom punjivom baterijom od 20000mAh za mobilno punjenje pametnih telefona, tableta, čitača, e-knjiga I ostalih uređaja, te s LED zaslonom za prikaz statusa baterije za samo 19.99 eura.