Lidl katalog neprehrana

Lidl katalog neprehrana

Lidl katalog neprehrana

Lidl katalog neprehrana vrijedi od 02.04.2024. do prodaje zaliha.

Novi Lidl katalog donosi: Livergy muške bermude, po hit cijeni tjedna za samo 4.99 eura, Esmara majica od čistog pamuka, veličina S-XL za samo 2.99 eura, Crivit biciklistička majica za njega, veličina M-XL za samo 7.99 eura, i ostale Lidl akcije. Ponude vrijede u periodu od 02.travnja 2024.godine do prodaje zaliha. Prelistajte cijeli katalog i saznajte sve.

U novom Lidl katalogu potražite: Livergy muške bermude, po hit cijeni tjedna za samo 4.99 eura, Esmara haljina koja optimalno pristaje zahvaljujući elastanskom vlaknu, veličina XS-L, po hit cijeni tjedna za samo 7.99 eura, Livergy bokserice s visokim udjelom pamuka i ilocelnog vlakna, od rebrastog materijala, set od 3 komada za samo 6.99 eura.

Esmara majica od čistog pamuka, veličina S-XL za samo 2.99 eura, Livergy majica od čistog pamuka, veličina M-XXL, po hit cijeni tjedna za samo 2.99 eura, Livergy bokerice s visokim udjelom pamuka i elastanskog vlakna, veličina M-XL, po hit cijeni tjedna, set od 3 komada za samo 5.99 eura, Livergy potkošulja veličina M-XL, set od 3 komada za samo 7.99 eura, također se nalaze u novom Lidl katalogu.

Novi Lidl katalog izdvaja i: Crivit biciklistička majica za njega, veličina M-XL za samo 7.99 eura, Crivit sportske naočale s izmjenjivim staklima, uz 100% UV zaštitu, sa staklima s premazom protiv grebanja, za samo 4.99 eura po komadu, Crivit biciklističke hlače s integriranim jastučićem za sjedalo, veličina XS-L za samo 7.99 eura, i razne druge Lidl akcije.

S odjela proizvoda po akcijskim cijenama novi Lidl katalog preporuča i: Crivit bicilističke hlače za njega, veličina S-XXL za samo 7.99 eura, Crivit smartphone torbica za bicikll uz rad sa zaslonom osjetljivim na dodir kroz prostor na prednjoj strani, pogodna za pametne telefone do cca. 158x80mm, za samo 4.99 eura, Crivit biciklistička kaciga s 12 različitih kanala, za optimalnu cirkulaciju zraka za samo 15.99 eura.

Prelistajte novi Lidl katalog i upoznajte se s ponudama sa sniženja neprehrane u Lidl trgovinama. Pratite našu rubriku Lidl katalog i dalje; ovoga tjedna ne propustite novi redovni Lidl katalog prehrane te Lidl katalog tržnica, a za još više dobrih ponuda sličnog asortimana provjerite i ostale kataloge iz rubrika Interijer, TehnikaOdjeća. Ponude vrijede u periodu od 02.travnja 2024.godine do prodaje zaliha.