Lidl katalog neprehrana

Lidl katalog neprehrana

Lidl katalog neprehrana

Lidl katalog neprehrana vrijedi od 18.03.2024.

Novi Lidl katalog donosi: Lupilu tajice veličina 98-128, set od tri komada za samo 5.99 eura, Parkside prskalica za samo 6.99 eura, Parkside vrtni raspršivač za samo 5.99 eura, Livarno Home LED solarne svjetiljke koje se automatski uključuju, set za samo 9.99 eura, i ostale Lidl akcije. Ponude vrijede u periodu od 18.ožujka 2024.godine. Prelistajte cijeli katalog i saznajte sve.

U novom Lidl katalogu potražite: Lupilu tajice veličina 98-128, set od tri komada za samo 5.99 eura, Lupilu majice s visokim udjelom pamuka i elastanskog vlakna, veličina 98-128, set za samo 3.99 eura, Lupilu Capri tajice s visokim udjelom pamuka i elastanskog vlakna, veličina 98-128, set od dva komada za samo 3.99 eura.

Parkside prskalica za samo 6.99 eura, Parkside fleksibilno vrtno crijevo, lagano inelomljivo, pri tlaku vode 1-6 bara se rasteže cca. 10-30m, bezstupanjski podesivo od snažnog, punog mlaza do fine magle, uključujući prskalicu i adaptere, radnog tlaka maksimalno 6 bara, po hit cijeni tjedna za samo 21.99 eura, također se nalaze u novom Lidl katalogu.

Novi Lidl katalog izdvaja i: Parkside vrtni raspršivač za samo 5.99 eura, Parkside zidni bubanj za crijevo, s visokovrijednim 4-slojnim vrtnim crijevom s pojačanjem u vidu križnog tkanja, uz kutni priključak za crijevo koji sprječava savijanje i zapetljavanje, vrhunske stabilnosti zahvaljujući stabilnim aluminijskim crijevima, za samo 34.99 eura, i razne druge Lidl akcije.

S odjela proizvoda po akcijskim cijenama novi Lidl katalog preporuča i: Livarno Home LED solarne svjetiljke koje se automatski uključuju, set za samo 9.99 eura, Livarno Home LED solarna svjetiljka sa senzorom pokreta, s kućištem od nehrđajućeg čelika, uz automatsko orijentacijsko svjetlo, za samo 14.99 eura, Livarno Home zaštitna navlaka za zaštitu od prljavštine, za samo 2.99 eura.

Prelistajte novi Lidl katalog i upoznajte se s ponudama sa sniženja neprehrane u Lidl trgovinama. Pratite našu rubriku Lidl katalog i dalje; ovoga tjedna ne propustite novi redovni Lidl katalog prehrane te Lidl katalog tržnica, a za još više dobrih ponuda sličnog asortimana provjerite i ostale kataloge iz rubrika Interijer, TehnikaOdjeća. Ponude vrijede u periodu od 18.ožujka 2024.godine.