Lidl katalog neprehrana

Lidl katalog neprehrana

Lidl katalog neprehrana

Lidl katalog neprehrana vrijedi od 08.04.2024. do prodaje zaliha.

Novi Lidl katalog donosi: Silvercrest Kitchen Tools kuhalo za vodu za samo 21.99 eura, Livarno Home kuhinjske krpe i ručnici, od čistog pamuka, set za 6.99 eura, Parkside čegrtaljka za samo 9.99 eura, i ostale Lidl akcije. Ponude vrijede u periodu od 08.travnja 2024.godine do prodaje zaliha. Prelistajte cijeli katalog i saznajte sve.

U novom Lidl katalogu potražite: Silvercrest Kitchen Tools kuhalo za vodu za samo 21.99 eura, Silvercrest Kitchen Tools friteza na vrući zrak, za prženje bez dodatnog ulja i masnoće, uz LED zaslon na dodir sa 8 unaprijed podešenih programa, po hit cijeni tjedna za samo 44 eura.

Livarno Home kuhinjske krpe i ručnici, od čistog pamuka, set za 6.99 eura, Silvercrest Kitchen Tools preklopni roštilj pogodan za roštiljanje i pečenje, s odvojivom aluminijskom roštilj pločom s kvalitetnim slojem protiv prijanjanja, uz gornju ploču koja je peterosstruko podesiva po visini, za samo 55 eura po komadu, također se nalaze u novom Lidl katalogu.

Novi Lidl katalog izdvaja i: Parkside čegrtaljka za samo 9.99 eura, Parkside kurna brusilica s brojem okretaja koji je podesiv u 6 stupanja, uz robusno kućište prijenosnika od lijevanog željeza aluminija s prednjom ručkom koja se može koristiti u tri pozicije, uz mogućnost jednostavne izmjene alata putem aretiranja osovine za samo 27.99 eura, i razne druge Lidl akcije.

S odjela proizvoda po akcijskim cijenama novi Lidl katalog preporuča i: Parkside set nasadnih ključeva za samo 9.99 eura, Parkside cijevna stega koja se može produžiti prema potrebi pomoću ¾ vanjske cijevi s navojem, promjera cijevi 26,9mm, set za samo 8.99 eura, Parkside udarna bušilica višestruko primjenjiva za bušenje u beton, kamen, metal ili drvo za samo 29.99 eura.

Prelistajte novi Lidl katalog i upoznajte se s ponudama sa sniženja neprehrane u Lidl trgovinama. Pratite našu rubriku Lidl katalog i dalje; ovoga tjedna ne propustite novi redovni Lidl katalog prehrane te Lidl katalog tržnica, a za još više dobrih ponuda sličnog asortimana provjerite i ostale kataloge iz rubrika Interijer, TehnikaOdjeća. Ponude vrijede u periodu od 08.travnja 2024.godine do prodaje zaliha.