Lidl Kaštel Sućurac

Lidl Kaštel Sućurac

Lidl Kaštel Sućurac Novo!

Otvoren Lidl Kaštel Sućurac prodajni centar

Nova trgovina Lidl Kaštel Sućurac, otvorena je 24. siječnja, 2013. godine. Ovo je deveta Lidl trgovina u Splitsko-dalmatinskoj županiji, a 82. Lidl trgovina u Hrvatskoj.

Kaštel Sućurac, 24. siječnja 2013. – Lidl, jedan od vodećih trgovačkih lanaca u Hrvatskoj, otvorio je danas trgovinu u Kaštel Sućurcu, čime Lidlova prodajna mreža broji čak 82 trgovine u Hrvatskoj i 9 trgovina u Splitsko-dalmatinskoj županiji. Trgovina u Kaštel Sućurcu otvorena je u prisustvu gradonačelnika Kaštela Josipa Berketa, Lidlovih zaštitnih lica Blanke Vlašić i Olivera Dragojevića, predstavnika Lidla te mnogih drugih uzvanika. U povodu otvorenja trgovine, a u okviru društveno odgovornog poslovanja, Lidl je darovao mališane iz Dječjeg vrtića Maginja u Kaštel Sućurcu.

Otvorenje nove Lidlove trgovine predstavlja nastavak provedbe strategije kontinuiranog ulaganja u širenje prodajne mreže koja je od dolaska ovog trgovačkog lanca u Hrvatsku, 2006., s početnih 13 danas narasla na čak 82 trgovine. Ukupna površina objekta iznosi 1634 m2, kupcima je na raspolaganju 99 parkirnih mjesta, a Lidl je otvorio i 15 novih radnih mjesta.

Trgovina u Kaštel Sućurcu, kao i preostale Lidlove trgovine diljem Hrvatske, izgrađene su poštivajući sve europske standarde kvalitete propisane za izgradnju maloprodajnih trgovačkih centara, a posebna pažnja posvećena je konceptu niskoenergetske potrošnje i ekološkim standardima.

Ponuđeni asortiman, kojeg čini 50% domaćih proizvoda, tradicionalno je najpovoljniji na hrvatskom tržištu; uz svakodnevno svježe meso, voće i povrće te pekarske proizvode. Goste otvorenja Lidlove trgovine uveseljavale su Lidlove maskote, koje su besplatno dijelile krafne, kavu i balone, ali i Oliver Dragojević, koji je kupcima potpisivao i dijelio Lidlove kuharice.

Donacija dječjem vrtiću i trening s Blankom Vlašić
Povodom otvorenja trgovine, Lidl je darovao Dječji vrtić Maginja iz Kaštel Sućurca, koji pohađa ukupno 84 djece. Vrtić je dio Dječjeg vrtića Kaštela – najveće predškolske ustanove na području Grada Kaštela, unutar koje se u 16 objekata organizirano skrbi za 891 djece od navršene 2 do 7 godina života. Naša najuspješnija atletičarka Blanka Vlašić odradila je, na veliko oduševljenje polaznika vrtića, pravi mali trening razgibavanja s mališanima iz Maginje, a oni su zauzvrat otpjevali i izrecitirali nekoliko poznatih Oliverovih i kaštelanskih pjesama. Donaciju je službeno primila ravnateljica Dječjeg vrtića Kaštela Ivanka Vučica, a djeci su igračke, glazbene instrumente i poznate Lidlove slatkiše uručili Blanka i Oliver.

Želite li pogledati aktualne Lidl kataloge i akcije koji vrijede i u novootvorenoj Lidl Kaštel Sućurac trgovini, pratite sljedeće veze. Za Lidl kataloge idite na ovaj link: Lidl katalog, za zadnje Lidl akcije idite na ovaj link: Lidl akcija, dok za sve Lidl objave idite na ovaj link: Lidl.

Želimo od srca puno sreće i još više odličnih akcija Lidl Kaštel Sućurac trgovini!

Lidl Kaštel Sućurac

Lidl Kaštel Sućurac

 

Lidl Kaštel Sućurac

Lidl Kaštel Sućurac

 

Lidl Kaštel Sućurac

Lidl Kaštel Sućurac

 

Lidl Kaštel Sućurac

Lidl Kaštel Sućurac

 

Lidl Kaštel Sućurac

Lidl Kaštel Sućurac

Lidl Kaštel Sućurac video