Lidl katalog igračke

Lidl katalog igračke

Lidl katalog igračke Božić, vrijedi od 28.11. do isteka zaliha

Lidl katalog igračke – neka božićno vrijeme započne još ljepše, pogledajte odličnu ponudu raznovrsnih igračaka za sve uzraste; drvene igračke za najmlađe, kreativni setovi, glazbeni instrumenti i još štošta, po tradicionalnim Lidl povoljnim cijenama, prelistajte novi Lidl katalog, posebno izdanje Igračke i uživajte zajedno s najmlađima u ovoj prigodnoj ponudi. Lidl katalog Igračke vrijedi od 28. studenog sve do isteka zaliha.

Od drvenih kockica za najmlađe do glazbenih instrumenata sa svom dodatnoom opremom, Lidl katalog donosi odlične prijedloge za božićne poklone za sve; na stranici 3. zavirite u Lidl kuću za igru –prava mala kućica za igranje od stabilnog kartona, koju dijete samo boja razvijajući kreativnost, za samo 64,99 kuna, lutke Barbie razni modeli za istu cijenu te fluorescentne naljepnice za zid ili strop po cijeni od 13,99 kuna za set od 50 komada.

Stranica 4. Lidl katalog izdanja Igračke predstavlja Vam Lidl kreativni kutak – uz set za izradu nakita ili privjesaka za 44,00 kune, dječje ručne satove i budilice za 39,99, set za modeliranje za 64,99, set za kreativno izrađiranje za 33,00 i podlogu za pisanje za 2499 kuna. Prelistajte Lidl katalog za kompletnu ponudu kreativnih igračaka.

Na stranici 5. Lidl katalog Igračke  svi mali istraživači pronaći će nešto ta sebe, Lidl katalog nudi Vam svjetleći globus za 129,00 kuna, set šablona za crtanje za 27,99, papir za bojanje u roli za 44,00, set za izrađivanje i bojanje za 44,00 i još ponešto.

Stranica 8. novog Lidl katalog izdanja Igračke prepuna je drvenih igračaka za najmlađe;  drvene kockice od 35 do 130 komada u pakiranju, već od 88,00 kuna, set drvenih itračaka za 74,99, drvene 3D puzzzle za 55,00, drvena vozila za 29,99 i još štošta, dok je stranica 9. rezervirana za male vozače. Uz drvena vozila Lidl katalog donosi i ponudu autića za 69,99 kuna te autiće na daljniski za 239,99 kuna.

Na stranici 10. Lidl katalog donosi “zvjezdane” artikle – klavijature, stalak za klavijature, dječje  gitare i stalci za gitare, štimeri s metronomom, bubnjevi i ostale glazbene igračke, pogledajte novi Lidl katalog i uvjerite se sami u odličnu ponudu.

Pogledajte i ostale aktualne ponude u našoj rubrici Lidl katalog i Lidl akcija, a za još više dobrih ponuda igračaka i ostalog božićnog asortimana, zavirite u naše rubrike Za djecu ili Božić 2013. i odaberite još neki od aktualnih kataloga.

Lidl katalog Igračke vrijedi od 28. studenog sve do isteka zaliha.