Lesnina katalog Bezbrižno odrastanje

Lesnina katalog Bezbrižno odrastanje

Lesnina katalog Bezbrižno odrastanje

Lesnina katalog Bezbrižno odrastanje vrijedi od 02.05. do 31.05.2024.

Novi Lesnina katalog donosi: Dječja plahta s gumicom 2/1, Michi dječji krevetić od masivnog drva, Julia dječji krevetić od masivnog drva breze, i ostale Lesnina akcije. Ponude vrijede u periodu od 02.svibnja do 31.svibnja 2024.godine. Prelistajte cijeli katalog i saznajte sve.

U novom Lesnina katalogu potražite: Dječja plahta s gumicom 2/1, Arielle set za dječji krevetić koji u svojem sastavu sadrži dva popluna, jedan tanji s punjenjem od 120 grama i rugi s punjenjem od 200 grama koji zajedno čine tolli zimski poplun i jastuk dimenzija 40x60cm, s navlakom od 100% pamuk-satena, oplemenjen aloe verom, s punjenjem od 70% poliesterskih vlakana i 30% Tencel liocela.

Michi dječji krevetić od masivnog drva, nepromočiva zaštita za madrac, od poliesteskih vlakana, prozračna i antibakterijska, dimenzija 70x140cm za samo 9.99 umjesto za 14.99 eura, Memory C madrac s jezgrom od pjene, te s navlakom od mješovitih vlakana, skidiva i periva, visine 15cm, nosivosti do 25 kg za samo 69.90 umjesto za 129.99 eura, također se nalaze u novom Lesnina katalogu.

Novi Lesnina katalog izdvaja i: Julia dječji krevetić od masivnog drva breze, trokrilni ormar, bijeli, lakiran, dječja komoda za previjanje, s dvije male i dvije velike ladice, madrac za dječji krevetić sa skidivom i perivom navlakom, izrađena od kombinacije poliesterskih, poliamidnih i celuloznih vlakana, s jezgrom od hladno lijevano pjene, i razne druge Lesnina akcije proizvoda za bebe.

S odjela proizvoda po akcijskim cijenama novi Lesnina katalog preporuča i: Lunch hranilica od drva bukve, Viki kombinirani stol za hranjenje, od lakiranog drva bukve, sa sjedalicom s motivom, prikladno za djecu od 6 mjeseci, za dvostruku upotrebu kao hranilica te kao stolić i stolica za jelo ili igru, Karo hranilica od metala/umjetnih vlakana, bijele/sive boje, sa sigurnosnim pojasom u 5 točaka.

Prelistajte cijelo  izdanje Lesnina  kataloga i provjerite sve Lesnina akcije. Pratite Lesnina kataloge na našim stranicama i provjerite i druge ponude iz rubrika Namještaj i  Interijer.

Novi Lesnina katalog vrijedi od 02.svibnja do 31.svibnja 2024.godine.