Lidl katalog neprehrana

Lidl katalog neprehrana

Lidl katalog neprehrana

Lidl katalog neprehrana vrijedi od 06.05.2024. do prodaje zaliha.

Novi Lidl katalog donosi: Lupilu kratke hlače za samo 3.49 eura, Pepperts kratke hlače za djevojčice, za samo 3.49 eura, Esmara tajice veličina XS-XL za samo 3.99 eura, Esmara spavaćica za samo 5.99 eura, i ostale Lidl akcije. Ponude vrijede u periodu od 06.svibnja 2024.godine do prodaje zaliha. Prelistajte cijeli katalog i saznajte sve.

U novom Lidl katalogu potražite: Lupilu kratke hlače za samo 3.49 eura, Lupilu hlače s naramenicama za bebe, od čistog bio pamuka, veličina 62-92 za samo 6.99 eura, Pepperts haljina od čistog pamuka, veličina 134-164 za samo 3.99 eura, Pepperts kratke tajice s visokim udjelom pamuka i elastanskog vlakna za samo 2.49 eura,

Pepperts kratke hlače za djevojčice, za samo 3.49 eura, Lupilu kratke tajice s visokim udjelom elastanskog vlakna, veličina 98-128 za samo 1.99 eura, Esmara grudnjak bez smetajućih šavova, podatan i neprimjetan ispod odjeće koja naglašava figuru, s jastučićima koji se mogu izvaditi, veličina S-L za samo 6.99 eura, također se nalaze u novom Lidl katalogu.

Novi Lidl katalog izdvaja i: Esmara tajice veličina XS-XL za samo 3.99 eura, Esmara potkošulje koje optimalno pristaju zahvaljujući elastanskom vlaknu, od rebrastog materijala, s podesivim naramenicama, veličina S-L, 3 komada u pakiranju za samo 7.99 eura, Esmara slip gaćice koje optimalno pristaju, set od 3 komada za samo 4.99 eura,i razne druge Lidl akcije.

S odjela proizvoda po akcijskim cijenama novi Lidl katalog preporuča i: Esmara spavaćica za samo 5.99 eura, Silvercrest Kitchen Tools toster za tostiranje i roštiljanje bez masnoće, s grill pločom od lijevanog aluminija sa slojem protiv prijanjanja, uz odvojivu posudu za masnoću, duljine kabela cca. 1m za samo 32.99 eura.

Prelistajte novi Lidl katalog i upoznajte se s ponudama sa sniženja neprehrane u Lidl trgovinama. Pratite našu rubriku Lidl katalog i dalje; ovoga tjedna ne propustite novi redovni Lidl katalog prehrane te Lidl katalog tržnica, a za još više dobrih ponuda sličnog asortimana provjerite i ostale kataloge iz rubrika InterijerTehnika i  Odjeća. Ponude vrijede u periodu od 06.svibnja 2024.godine do prodaje zaliha.