Bauhaus katalog Vrtni namještaj

Bauhaus katalog Vrtni namještaj

Bauhaus katalog Vrtni namještaj vrijedi do 31.07.2024.

Novi Bauhaus katalog donosi: Nora Lounge vrtna garnitura koja se sastoji od dvosjeda, dva naslonjača i stola, s pločom stola od kaljenog stakla debljine 5mm, aluminijskog okvira/pletivo od umjetnog ratana, uključujići jastuke za sjedišta i naslone, sivo-smeđe boje za samo 1.090 eura, i ostale Bauhaus akcije. Ponude vrijede do 31.srpnja 2024.godine. Prelistajte cijeli katalog i saznajte sve.

U novom Bauhaus katalogu potražite: Nora Lounge vrtna garnitura koja se sastoji od dvosjeda, dva naslonjača i stola, s pločom stola od kaljenog stakla debljine 5mm, aluminijskog okvira/pletivo od umjetnog ratana, uključujići jastuke za sjedišta i naslone, sivo-smeđe boje za samo 1.090 eura, Lily Lounge vrtna garnitura koja sadrži trosjed, dvosjed, kutni element za samo 1.329 eura.

Pauline XXL Lounge vrtna garnitura koja se sastoji od trosjeda, dva naslonjača i stola, s aluminijskim okvirom, te s pletivom od poliratana, uključujući jastuke za sjedišta i naslone, sive/antracit boje za samo 1.690 eura, Maja vrtna stolica aluminijskog okvira, koje se mogu slagati jedna na drugu, otporne na koroziju, antracit boje za samo 52.99 eura, također se nalaze u novom Bauhaus katalogu.

Novi Bauhaus katalog izdvaja i: Maja vrtna stolica za samo 64.99 eura, Maja sklopiva vrtna stolica s podesivim naslonom i aluminijskim okvirom, uz integrirani jastuk, pogodna za jednostavno održavanje, maksimalne nosivosti 120kg, antracit za samo 99 eura, Maja sklopiva vrtna stolica aluminijskog okvira, antracit, za samo 76.9 eura, Maja vrtna stolica od praškasto lakiranog čelika za samo 129 eura, i razne druge Bauhaus akcije namještaja za vrt.

S odjela proizvoda po akcijskim cijenama novi Bauhaus katalog preporuča i: Diana sklopiva vrtna stolica od FSC nauljenog drva eukaliptusa, s ergonomski oblikovanim naslonom za leđa, tretirano uljem za drvo, natur smeđe boje za samo 72.99 eura, Diana sklopiva vrtna stolica od FSC drva eukaliptusa, s podesivim naslonima za leđa, uz ergonomski oblikovan naslon za ruke, tretirano uljem za drvo, natur smeđe boje za samo 94.99 eura.

Prelistajte cijeli katalog i upoznajte se s kompletnom ponudom. Pratite našu rubriku Bauhaus katalog i dalje i budite u tijeku sa svim novostima iz ovog prodajnog lanca, a za još više dobrih ponuda pogledajte i ostale kataloge iz naših rubrika EksterijerVrtNamještajTehnikaInterijer ili Gradnja.

Novi Bauhaus katalog vrijedi do  31.srpnja 2024.godine.