Mobelix katalog

Mobelix katalog

Mobelix katalog

Mobelix katalog by Lesnina vrijedi do 16.09.2012. godine

Mobelix katalog by Lesnina do 16. rujna donosi vam odličnu ponudu namještaja i proizvoda za uređenje doma po akcijskim cijenama. Uštede koje u ovom periodu možete ostvariti u Mobelix-u su značajne, kutne garniture niže su i do 40%, kuhinje do 43%, tepisi i do 50% itd., a sama ponuda je prilično široka i kreće se od manjih i jednostavnih proizvoda za kućanstvo do velikih proizvoda za kompletno opremanje interijera, dakle, moglo bi se reći zaista “sve na jednom mjestu”.

Na 16 stranica ovog Mobelix kataloga pronaći možete ponudu novih proizvoda, bolje kvalitete uz prlično prihvatljive cijene plaćanja ili kreditiranja bez kamata, kao i uz brojne pogodnosti koje možete ostvariti pri kupnji.

Dok pregledavate ovaj Mobelix katalog, svakako obratite pozornost na aktualnu nagradnu igru koju Mobilex organizira u suradnji s popularnom TV emisijom “4 zida”. Naime, u ovoj nagradnoj igri imate priliku osvojiti uređenje sobe u vrijednosti do 5.000kn, a sve što trebate napraviti je poslati email sa slikama prostorije koju želite preurediti i ukoliko vas sreća malo posluži, potpuno besplatno možete dobiti profesionalno dizajniranu i uređenu sobu. Odlično! Više o ovoj nagradnoj igri pročitajte na početnoj stranici ovog Mobelix kataloga.

Važno je još i za napomenuti da sutra, u nedjelju 09.09.2012. u Mobelix-u vas očekuje odlična akcija u kojoj možete uredske stolove i stolice nabaviti čak 30% niže!

Mobelix je Lesninin brand, diskont namještaja, koji je od siječnja 2012. godine dostupan u sklopu Lesnine XXXL na zagrebačkom Jankomiru. Ponuda je, kao i u svim Lesnina centrima, odlična. Tražite li moderne, kvalitetne i cijenom povoljne proizvode za uređenje doma Mobelix je definitivno mjesto u koje trebate osobno zaviriti prije nego donesete finalnu odluku o kupnji.

Planirate li posjetiti Mobelix, svakako pogledajte i ostale aktualne Lesnina kataloge na ovom linku: Lesnina, a ostale Mobelix kataloge možete pronaći ovdje Mobelix

Uživajte do 16. rujna u odličnoj ponudi iz Mobelix-a!