Lesnina Osijek

1 Zvjezdica2 Zvjezdice3 Zvjezdice4 Zvjezdice5 Zvjezdica (118 / 34)Loading...

Lesnina Osijek

Lesnina Osijek

Lesnina Osijek

Lesnina Osijek sve o centru

Lesnina Osijek prodajni centar možete pronaći na lako dostupnoj lokaciji u gradu Osijeku u neposrednoj blizini lokalne Zračne luke Osijek-Čepin. Zavisno iz kojeg smjera dolazite istočnog ili zapadnog, Lesnina Osijek prodajni centar jednostavno ćete pronaći pratite li poznatu Osječku ulicu Svetog Leopolda Bodgana Mandića koja cijelom svojom dužinom prolazi paralelno s manjom ulicom u kojoj je lociran sam Lesnina Osijek centar.

Dakle, bez obzira dolazite li s istočne ili zapadne strane, uđite u spomenutu ulicu Svetog Leopolda Mandića i pratite znakove naziva ulica sve dok ne stignete do Ariša ulice koja se okvirno nalazi na polovini ulice Sv. Leopolda Bogdana Mandića. Uđite u tu ulicu i na drugom skretanju idite lijevo. Skretanjem lijevo ušli ste u Jablanovu ulicu u kojoj se Lesnina Osijek centar nalazi i to samo nekoliko stotina metara od križanja Ariša ulice i Jablanove ulice. Lesnina Osijek centar možete pronaći na punoj adresi: Industrijska zona, Jablanova ulica broj 19. Dolaskom na adresu s lijeve ili desne strane ugledati ćete Lesnina Osijek centar. Pogledajte niže na dnu članka Google Street View prikaz kojim možete čak i simulirati rutu kojom planirate stići.

Lesnina Osijek katalog

Lesnina redovno izdaje svoje publikacije u vidu kataloga akcija s aktualnom ponudom proizvoda iz dijela svog prodajnog asortimana. Kako Lesnina ima mnogo prodajnih centara diljem Hrvatske i kako je sam prodajni asortiman u tim centrima vrlo sličan ili gotovo isti, Lesninina praksa je do sada bila u najvećem broju slučajeva izadavati katalog na državnoj razini koji onda vrijede za sve centre koje Lesnina u Hrvatskoj ima. Međutim, isto tako bilo je slučajeva kada je izdan Lesnina Osijek katalog s akcijskom ponudom proizvoda posebno za ovaj Osječki centar. Kako je nemoguće predvidjeti kada i u kojim intervalima će Lesnina Osijek katalog izlaziti savjetujemo vam da redovno pratite našu rubriku Lesnina katalog u kojoj ćete sigurno pronaći Lesnina Osijek katalog čim ga Lesnina izda. Nama neće promaknuti, a pronaći ćete ga po naslovu u kojem će biti naglašeno “Lesnina Osijek katalog” ili slično aludirajući da se radi o lokalnom Lesnina katalogu točno za određeni centar. Kako za Lesnina Osijek centar isto vrijedi i za ostale Lesnina kataloge koje redovno objavljujemo.

Lesnina Osijek akcija

Lesnina Osijek centar iako nema stalna izdanja akcijskih kataloga izdana samo za ovaj Lesnina centar, ima redovne Lesnina Osijek akcije koje se odnose na pojedine proizvode ili grupe proizvoda iz svoje cjelokupne ponude. Lesnina Osijek akcija prati trenutnu Lesnina Osijek ponudu i u najvećem broju slučajeva akcije koje možete pronaći u centru odnose se na Lesnina kuhinje i Lesnina namještaj. Osim navedenog Lesnina Osijek nude vam povoljne uvjete plaćanja koji uključuju sve popularne metode i načine plaćanja kao i razne odlične pogodnosti koje možete ostvariti pri kupnji spomenutih redovnih i akcijskih proizvoda.

Pročitajte u nastavku osnovne informacije za Lesnina Osijek centar. Ovo uključuje Lesnina Osijek radno vrijeme, kontakt informacije i samu preciznu lokaciju centra.

Lesnina Osijek ključni detalji centra

Lesnina Osijek
Adresa: Industrijska zona Jablanova 19, Osijek
Radno vrijeme: Ponedjeljak – petak 08:00h – 20:00h, subota 08:00h – 17:00h, nedjeljom centar ne radi
Email: [email protected]
Telefon: 031/297 232
Službena internet stranica Lesnine: ovdje

Lesnina Osijek Google Street View lokacije:

Prikaz veće karte

Nadamo se da smo vam barem malo pomogli oko Lesnina Osijek informacija o centru. Odlučite li osobno posjetiti centar, odvojite trenutak i zavirite u aktualni Lesnina katalog. Osim samog kataloga, ovdje možete pogledati i Lesnina akcije, dok sve Lesnina objave na jednom mjestu pogledajte ovdje: Lesnina.

Ukoliko ste u blizini svakako posjetite Lesnina Osijek prodajni centar!

Katalozi.net
By: Antonia Bandić

Katalozi.net prate aktualna katalog izdanja Hrvatskih tvrtki i pravovremeno obavještava svoje korisnike o trenutno najboljim katalog akcijama. Informacija je ta koja štedi novac! Za vas je ovdje sve besplatno. Budite uz nas!