Lesnina Vinkovci

Lesnina Vinkovci

Lesnina Vinkovci

Sve o prodajnom salonu Lesnina Vinkovci

Prodajno mjesto Lesnina Vinkovci nalazi se u sklopu Salona namještaja Procella, u blizini centra grada, dobro prometno povezano, otvoreno svaki radni dan od ponedjeljka do subote. Lesnina Vinkovci nudi Vam kvalitetan i povoljan namještaj iz svih programa Lesnina namještaja.

Lesnina Vinkovci lokacija

Prodajno mjesto Lesnine u Vinkovcima smješteno je u salon namještaja Procella, u ulici Hrvoja V. Horvatinića br 89 blizu samog centra grada. Lako se pronalazi i ima dovoljan broj raspoloživih parkirnih mjesta. Lesnina Vinkovci u salonu namještaja Procella otvorena je za Vaše posjete od ponedjeljka do petka u vremenu od 08:00 pa sve do 20:00 sati, bez pauze te subotom od 08:00 do 13:00 sati. Nedjeljom je ovo prodajno mjesto zatvoreno. Ako tražite dodatne informacije možete se obratiti osoblju salona na telefon 385 (0)32 352 366 ili na mobitel 098/424-755.

Lesnina Vinkovci asortiman

Kao što Već zasigurno znate Lesnina svojim kupcima nudi visokokvalitetan i povoljan namještaj za svaki kutak interijera. O udobnosti Vašeg doma brine se već više desetljeća te je stekla veliki broj poklonika. Ako ste i Vi jedan od njih, u Lesnina Vinkovci potražite namještaj iz svih programa Lesnine i opremite Vašu ili djetetovu spavaću sobu, dnevni boravak, kuhinju i blagovaonicu, dnevni boravak, kupaonicu ili predsoblje. Poduzeće Lesnina nudi i širok izbor komadnog namještaja koji uključuje uredski namještaj, vrtni namještaj, ormariće – komadno i sl). Velik dio nabrojenog možete pronaći i u ovom Lesnina prodajnom centru, a ako niste sigurni da li ćete baš u ovom centru pronaći željeni komad namještaja poslužite se gore navedenim telefonom ili prelistajte neki od Lesnina kataloga.

Čak ako i ne nađete ono što ste tražili u Lesnina Vinkovci prodajnom centru, isplati se navratiti do ovog salona namještaja, budući da trgovina Procello u svom prostoru nudi i visokokvalitetan namještaj drugih renomiranih proizvođača kao što su Spin Valis, Hespo, Alples i drugi.

Ukoliko to niste do sada znali, napominjemo da Lesnina za svoje kupce osigurava i širok spektar servisnih usluga, od besplatnog savjetovanja koje može uključivati i posjetu Vašeg doma po Vašoj želji i projektiranje najboljeg rješenja za Vašu udobnost, stručne i kvalitetne montaže kupljenog namještaja te dostave koja se u nekim slučajevima naplaćuje dok je u nekim slučajevima za kupce besplatna. Za način i dinamiku plaćanja cjelokupne narudžbe u Lesnina Vinkovci prodajnom salonu vrijede ista pravila kao i u ostalim Lesnina centrima. U svakom slučaju, o konkretnoj narudžbi raspitajte se na gore navedeni broj telefona.

Lesnina Vinkovci katalog

Lesnina redovito izdaje kataloge koje možete prelistati u klasičnomo tiskanom obliku ili online. Lesnina Vas svojim katalozima upoznaje sa svojom ponudom, svim novim komadima namještaja koje distribuira u svoje prodajne centre, izdvaja najzanimljivije proizvode i naravno obavještava Vas o akcijskim cijenama, sniženjima, popustima i rasprodajama koje su prilično česte u ovoj tvrtci. Lesnina Vinkovci prodajni salon potražite u nekom od Lesnina kataloga. Potražite ono što Vas zanima u specijaliziranom Lesnina katalogu (primjericekatalog popusti ili katalog po vrstama namještaja – katalog stolice, katalog kutne garniture i slično) te se raspitajte da li je odabrani artikl na raspolaganju u Lesnina – Procella Vinkovci salonu namještaja.

Lesnina Vinkovci – kvalitetno i povoljno, otvoreno svaki radni dan, lako dostupno. Prelistajte Lesnina katalog i posjetite Lesnina Vinkovci prodajni salon namještaja.

Lesnina Vinkovci ključni detalji

Tvrtka: Procella
Adresa: Ulica Hrvoja Vukčića Hrvatinića 89, Vinkovci
Telefon: 032 352 366
Radno vrijeme: Ponedjeljak – petak od 8:00 sati do 20:00 sati, subota od 8:00 sati do 13:00 sati, nedjelja – Lesnina Vinkovci centar ne radi
Email: [email protected]

Pogledajte aktualne Lesnina akcije u prodajnim centrima!
Sve Lesnina akcije možete pronaći na linku u nastavku: Lesnina akcije. Želite li prelistati aktualne kataloge prije odlaska u Lesnina Vinkovci trgovinu, pratite ovaj link: Lesnina Vinkovci katalog.

Sve objave na jednom mjestu možete pregledati ovdje: Lesnina HR.

Posjetili ste Lesnina Vinkovci prodajni centar? Javite nam vaše dojmove o usluzi i ponudi centra.