zavjese Lesnina

zavjese Lesnina

Zavjese Lesnina

Sve informacije o proizvodima zavjese Lesnina

Odaberite zavjese Lesnina u boji i od materijala koji najbolje odgovara Vašem interijeru, uklopite ih u Lesnina namještaj. Kombinirajte zavjese Lesnina s programom ostalog kućnog tekstila, kuhinjskim tekstilom, posteljnim rubljem, tepisima, rasvjetnim tijelima i sitnim detaljima. Pronađite sve u Lesnina Sve za dom programu, prelistajte Lesnina katalog

O artiklu zavjese Lesnina

Zavjese Lesnina pripadaju programu Lesnina sve za dom i uključuju gotove platnene zavjese Lesnina, rolo zavjese, žaluzine, karniše i dr. Program Sve za dom, pa tako i zavjese Lesnina, raspoloživ je u najvećim Lesnina prodajnim centrima: u Splitu, Rijeci, Varaždinu te na dva prodajna mjesta u Zagrebu. Osim zavjese Lesnina pronađite i ostali kućni tekstil (posteljno rublje, stolnjaci i kuhinjski tekstil, kupaonski tekstil), tepihe, rasvjetna tijela, dekoracije i „Sve za kuću“ ponudu koja uključuje sve moguće kućne dekorativne detalje koje nisu svrstane u navedene kategorije.

Zavjese Lesnina osvojit će Vas za prvi pogled. Mogu se odlično kombinirati s Lesnina namještajem, ali i uklopiti u Vaš postojeći interijer opremljen drugim namještajem. Na raspolaganju Vam je izbor Zavjese Lesnina između nekoliko renomiranih svjetskih proizvođača. Izdvajamo Lesnina zavjese marke Rovitex sa zanimljivim izborom klasičnih i suvremenih, „otkačenih“ materijala, Lesnina zavjese i karniše proizvođača Umbra, koji uspješno ujedinjuje klasični i moderan dizajn, koristeći široku paletu decentih nijansi i uzoraka, Lesnina zavjese proizvođača Gardinia koje uključuju i rolo zavjese, žaluzine i panelne zavjese u svim mogućim žarkim, pastelnim i klasičnim bojama. Odaberite model, materijal, boju i dimenzije zavjese Lesnina koje će se uklopiti u Vaš interijer i dati mu dodatnu notu elegancije i svježine.

Ako ste u posjetu najvećim Lesnina centrima sa programom Sve za dom, iskoristite priliku i uz zavjese Lesnina odaberite odgovarajuće posteljno rublje, kuhinjski tekstil ili tepihe. Uz odabrane zavjese Lesnina bez problema ćete iskombinirati ostali kućni tekstil provjerenih marki. Izdvajamo Esprit, S. Oliver, Velana, Svilanit, Odeja, Ibena, Linum, Kaeppel, Vossen, Decor Line, Gardinia, Billerbeck… Ne možete pogriješiti, kombinirajte zavjese Lesnina s ostalim detaljima na licu mjesta.

Zavjese Lesnina u Lesnina katalozima

Odaberite i kombinirajte zavjese Lesnina i prije odlaska u trgovinu, iz udobnosti svog doma, listajući online Lesnina kataloge. Na taj način ćete suziti izbor i uštedjeti sebi vrijeme bespotrebnog obilaska svih artikala u centru. Pronađite svoj model zavjese Lesnina i spremni dođite u Lesnina centar. Zavjese Lesnina donose specijalizirani Lesnina katalozi „Sve za dom“, specijalizirani katalozi za prodajna mjesta Zagreb, Rijeku, Split i Varaždin te povremeno i skupni Lesnina katalozi. Prelistajte redovite tjedne kataloge i specijalizirana izdanja i potražite odgovarajuće zavjese Lesnina.

Zavjese Lesnina na akciji

Provjerite da li se zavjese Lesnina nalaze na akcijskoj prodaji u specijaliziranim akcijskim katalozima. Zavjese Lesnina na akcijama redovito su popraćene posebnim iizdanjima kataloga, kao i ostali proizvodi na akciji. Provjerite prije kupnje, prelistajte Lesnina akcije katalog i uštedite svoj novac.

Zavjese Lesnina ključne informacije:

– Zavjese Lesnina dostupne su u centrima Zagreb Jankomir, Zagreb Žitnjak, Split (Dugopolje) i Varaždin.
– Zavjese Lesnina nalaze se u sklopu programa Sve za dom
– Možete birati platnene zavjese Lesnina i karniše, rolo zavjese, žaluzine, panelne zavjese ili zavjese Lesnina kombinirati s ostalim programom kućnog tekstila, tepisima i rasvjetnim tijelima
– Zavjese Lesnina možete birati iz velikog spektra boja i modela, kao i širokog izbora poznatih svjetskih proizvođača

Ukoliko ste redovni Lesnina kupac i odlazite u Lesnina prodajne centre možda želite prelistati zadnje Lesnina kataloge ili pogledati koje su aktualne Lesnina akcije. Za sve Lesnina objave sljedite ovaj link Lesnina.

Koje je vaše mišljenje o zavjesama Lesnina?
Već imate zavjese Lesnina u svom domu ili ste možda imali druga iskustva s Lesnina zavjesama? Podijelite s nama vaše dojmove o ovom proizvodu, zanima nas da li zavjese Lesnina zadovoljavaju vaša očekivanja.