Lesnina kuhinje

Lesnina kuhinje

Lesnina kuhinje

Lesnina kuhinje katalog vrijedi samo za Zagreb, od 15.11. do 30.11.2012 godine

Lesnina kuhinje u svom novom katalogu donosi bogatu ponudu modernih, klasičnih, tradicionalnih i ne tako tradicionalnih kuhinja. Lesnina kuhinje daju i 40 posto popusta na Xara kuhinje, a još veći popust možete ostvariti i na neke druge kuhinje.

Lesnina kuhinje također možete kupiti i na 24 rate putem American Express kartice, a za već 7.490 kuna možete imati sasvim novu kuhinju!

Lesnina kuhinje također dolaze besplatnom dostavom i imaju besplatnu montažu, a neke ponude sadrže i GRATIS kućanske aparate!

Lesnina akcija kuhinja donosi i jeftinije od toga! Xara kuhinja za samo 5.499 kuna u ljubičastoj – modernoj i atraktivnoj, a opet povoljnoj varijanti.

Lesnina kuhinje dolaze i u drugim bojama, neutralnim tonovima ili pak upadljivim tonovima.

Lesnina kuhinje daju i 30 posto jeftinije Celina kuhinje, a 40 posto su jeftinije i Mondo kuhinje.

Kako bi upotpunili svoj prostor za objedovanje katalog Lesnina kuhinje tu dolaze i s posebnom jeftinom ponudom modernog seta za jelo sniženog preko 50 posto, a tu su i moderne kuhinjske stolice kao i stolovi različitog dizajna.

Ponudu Lesnina kuhinja možete pogledati kod nas u katalogu, a što nudi konkurencija možete vidjeti u rubrici “Namještaj“.