Lesnina katalog

Lesnina katalog

Lesnina katalog vatromet cijena

Lesnina katalog vatromet cijena vrijedi od 06.12. do 20.12.2012 godine

Lesnina katalog “vatromet cijena” nudi vam velika sniženja povodom nadolazećih blagdana i šopingholičarske groznice. Tako Lesnina katalog nudi sniženja na pojedine artikle od 35% ili više.

Lesnina katalog namještaja po povoljnim cijenama donosi namještaj za dnevnu sobu, primjerice police za televizor, razne knjige i filmove koji trenutno, na akciji od 35% koštaju, samo 1.499 kuna.

Naravno, Lesnina se potrudila staviti što više modernog i popularnog namještaja na akciju te vam omogućiti da uredite interijer svog doma i to bez posebnog opterećenja, jer osim odličnih popusta Lesnina nudi i prihvatljive uvjete plaćanja, točnije, otplatu na rate.

Zanimljiva je i ponuda modernih barskih stolica koje se super uklapaju u moderne kuhinje, a one su u ovom slučaju snižene prosječno 45% i u ovom katalogu koštaju tek 299 kuna.

Na akciji u Lesnina katalogu “vatromet cijena” sniženi su i drugi artikli poput ukrasnih ogledala koja su u ovoj akciji 30% povoljnija, sada ih možete nabaviti po cijeni od samo 49 kuna.

Sve u svemu, zanimljiva i povoljna ponuda iz Lesnine koja vrijedi u svim Lesnina centrima diljem Hrvatske. Preporučamo da odvojite trenutak i prelistate ovaj posljednji Lesnina katalog.

Što je još od namještaja na akciji u Lesnini pogledajte u istoimenoj rubrici na prethodnom linku, a želite li pogledati što nude ostali posjetite rubriku “Namještaj“.

Ugodan shopping uz Lesnina katalog “Vatromet niskih cijena”!