Lesnina katalog Užitak za stolom

Lesnina katalog Užitak za stolom

Lesnina katalog Užitak za stolom

Lesnina katalog Užitak za stolom vrijedi od 01.07. do 31.07.2017.

Novi Lesnina katalog – Užitak za stolom uz vrhunski dizajnirano posuđe i pribor za jelo, sada po još povoljnijim cijenama – prelistajte katalog, upoznajte se s ponudom i kupujte povoljno u Lesnini. Ponude vrijede u razdoblju od 1. do 31. srpnja 2017. godine.

U novom Lesnina katalogu očekuje Vas:  Kombinirani servis za jelo Moreno, 42/1,  od kvalitetnog porculana , s smeđim dekorom crta, set sadrži:  šest  dubokih, plitkih i desertnih tanjura, šest  šalica za kavu s tanjurićima, šest  velikih šalica i šest  zdjelica za žitarice, sve pogodno za perilicu posuđa i mikrovalnu pećnicu, dostupan za 495,00 kuna – snižen 40 posto.

Serija čaša za različite namjene, staklo, u ponudi su čaše za bijelo i crno vino te pjenušac, pogodno za perilicu posuđa, sniženo 33 posto, od 7,99 kuna, set pribora za jelo Verano 30/1, za 6 osoba, nehrđajući čelik 18/10, sa zanimljivim uzorkom, pogodno za perilicu posuđa, snižen čak 58 posto, dostupan za 249,00kuna također je u Lesnina katalog ponudi.

Pogledajte katalog i uredite svoj dom sa stilom. Pratite Lesnina kataloge na našim stranicama i provjerite i druge ponude, koje uključuju namještaj za dom i vrt, opremu za kućanstvo, program za djecu i bebe i druge artikle. Za još više izbora posjetite naše rubrike Interijer ili Namještaj i birajte za sebe samo najbolje i najpovoljnije.

Novi Lesnina katalog vrijedi u periodu od  1. do 31. srpnja 2017. godine.